Dansschool Wesseling Den Haag

Hele goede service

Producten, service en goede kennis

Jan

Top bedrijf

Goede service netjes geholpen en een top aftersales

fam baars

Geweldig bedrijf niets is teveel gevraagd altijd vriendelijk hele goede service een echte aanrader veel verstand van zaken zoek niet verder bel deze firma en je bent asn het goede adres super handig... Geweldig bedrijf niets is teveel gevraagd altijd vriendelijk hele goede service een echte aanrader veel verstand van zaken zoek niet verder bel deze firma en je bent asn het goede adres super handig en zeer vriendelijk zelfs na sluitingstijd komen ze de spullen nog brengen omdat wij er niet heen konden gaan als een goed eerlijk en zeer deskundig bedrijf zoekt stop met zoeken en ga naar onlinecamerashop het juiste adres voor goede service en vriendelijk en zeer kundig personeel ze zetten net dat stapje verder wat je je nodig hebt heel erg bedankt we zijn zeer tevreden
al bel je 10 keer je wordt en blijft netjes geholpen en zoeken mee naar de juiste oplossing klasse heel hartelijk bedankt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

goede service kennis van zaken vriendelijk personeel weten waarover ze praten en geven het juiste en betaalbare advies

Hans Peter Brouwer

Topbedrijf met geweldige service en ondersteuning!
Topbedrijf met geweldige service en ondersteuning!
Ongeveer een jaar geleden heb ik hier een recorder met camera's gekocht. Bij de installatie heb ik veel hulp van Malek gehad. Onlangs heb ik er een extra camera met geluid bij gekocht. Ook nu weer veel hulp van Malek. Het probleem lag wat dieper maar Malek heeft met veel geduld en kunde net zo lang alles geprobeerd tot ook de app weer goed werkte, wat een vakman! Ik heb beide heren bij hun op kantoor ontmoet en allebei zijn ze erg kundig en absoluut geen praatjesmakers. Ik beveel onlinecamerashop.nl van harte aan!

Kennis van zaken en technische ondersteuning.

Particulier

Geweldig goede service!, kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

-Goede service
-Goede prijzen

Eugène van der Pol

Supergoede service, hier werken tenminste mensen die écht verstand van hun vak hebben. Ik kreeg mijn hikvision 180 graden niet gekoppeld aan mijn safire nvr. Meerdere "professionals" hebben het... Supergoede service, hier werken tenminste mensen die écht verstand van hun vak hebben. Ik kreeg mijn hikvision 180 graden niet gekoppeld aan mijn safire nvr. Meerdere "professionals" hebben het geprobeerd, maar niet gelukt. Toen kwam ik op Google onlinecamerashop.nl tegen. Hier een mailtje naar gestuurd en binnen een dagje belde ze mij al. Ze hebben meegekeken via teamviewer, na een paar instellingen te hebben gewijzigd hadden hun het met 5 minuten wél voor mekaar! Hier zijn we erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service. Top!

Goede service, ruim assortiment, professionals.

Camille

Had een probleem met installatie van mijn 4g camera, maar werd snel, efficiënt en klantvriendelijk verder geholpen.

Snelle en to-the-point antwoorden

Beautyhouse Meilai

XmEye camera service

Reageren zeer snel op vragen en service verzoeken, binnen 1 dag.

Caroline

Aanrader!

Heel goede service, zowel bij de aankoop van de producten alsook na aankoop. Ze staan altijd klaar om, met enorm veel geduld en een grote glimlach, ons verder te helpen. Dankuwel!

Martin Kluinhaar

Zullen ALLES in het werk stellen om de klant van dienst te zijn.
Geven NOOIT op!
Defecte camera PERFECT gerepareerd.

Vakkennis en bovenal KLANTVRIENDELIJKHEID!!
Wat een jonge super gemotiveerde mannen!