Ik zocht een MacStudio, jullie hadden er nog enkele, jullie hielden m voor me vast en kwamen m zelf aan de deur bezorgen.
Lambers
Snelle plaatsing van een upgrade terwijl we konden wachten en toekijken. Duidelijke uitleg.
Floris
Super snelle service
Fred
Perfecte omschrijving van de voor mij nodige ssd voor m’n MacBook Air. Dezelfde dag nog een bestelling gedaan. De verzendkosten werden direct in mindering gebracht. Super!
Probello
Snel, goed bereikbaar en professioneel. zeker een aanrader.
Gert
Zeer positief
Fred
Wat een snelle levering. Heel fijn dat er nog een korte handleiding bij de geleverde usb stick met Mac besturingssysteem zat. De geleverde ssd voor m’n MacBook Air zat er binnen 15 minuten in en...Wat een snelle levering. Heel fijn dat er nog een korte handleiding bij de geleverde usb stick met Mac besturingssysteem zat. De geleverde ssd voor m’n MacBook Air zat er binnen 15 minuten in en werkt super snel.
Rinus Commijs
Doet wat het beloofd
Jeroen
Vriendelijk vragen worden goed beantwoord en kennis van zaken
Nidhi
Excellent very quick turnaround time . Well packaged and promo delivery. Very helpful and knowledgeable customer service.