Meeuwsen

Mooie winkel met behulpzame medewerkers.

Ik kreeg niet het gevoel dat ik overhaast moest kopen. Ze dacht echt met ons mee en gaf ons praktische tips.
Omdat ik twijfelde heeft ze alles duidelijk op een rijtje gezet, dat scheelde weer uitzoeken op de website bij het bestellen;)

We zijn niet langer als een halfuur in de winkel geweest. In dat halfuurtje kregen we een leuke indruk en kan ik zo geen tips bedenken.

Prive

Mijn ervaring is positief

Dat je al snel een servies bij elkaar hebt. Wat borden en kopjes betreft.

Jullie zouden b.v. ook andere onderdelen zoals bowl en dipschaaltjes per 6 kunnen aanbieden. Naast de borden. Of een set met de resterende delen van het servies

Marie

Ik ben heel tevreden met onlineservies. Ten eerste vind ik dat ze een goede sortimenten hebben en daarnaast ging het heel snel om de producten thuis te krijgen na de bestelling. Ik had een fout in... Ik ben heel tevreden met onlineservies. Ten eerste vind ik dat ze een goede sortimenten hebben en daarnaast ging het heel snel om de producten thuis te krijgen na de bestelling. Ik had een fout in mijn eerste bestelling maar dit was ook snel geregeld. Heel goed service!

Snel bezorging en goed service!

Via zoeken naar artikelen hebben we dit bedrijf gevonden. Waarschijnlijk is de trefkans afhankelijk van de zoekmachine. Wanneer we hier niet op terecht waren gekomen zou dit jammer zijn geweest... Via zoeken naar artikelen hebben we dit bedrijf gevonden. Waarschijnlijk is de trefkans afhankelijk van de zoekmachine. Wanneer we hier niet op terecht waren gekomen zou dit jammer zijn geweest gezien onze ervaring in de afhandeling van de bestelling.

De enorme keuze aan artikelen, vooral gezien de geringe gewone winkels voor luxere artikelen.

Ik zou er niet zo gauw één kunnen opnoemen, of het zou de bekendheid moeten zijn/

Jesse

Erg goed verpakt! 8 cappucino kopjes van Royal Doultan Bread Street - Gordon Ramsay besteld. Onderin zaten papiersnippers voor goede absorptie van neerzetten, rest van de kopjes zaten ingeklemd met... Erg goed verpakt! 8 cappucino kopjes van Royal Doultan Bread Street - Gordon Ramsay besteld. Onderin zaten papiersnippers voor goede absorptie van neerzetten, rest van de kopjes zaten ingeklemd met schuim. 10/10.

Sterke prijs, daarom maar de gok gewaagd om hier te bestellen.

Iets professioneler uitstralende website, zodat men het gevoel krijgt te bestellen bij een bekende, gerenommeerd bedrijf.

C.D. Klijnveld

Na telefonisch contact te hebben gehad, heb ik de showroom bezocht in Sliedrecht. Mooie winkel en zeer klantvriendelijk. Toch heb ik besloten om via de website van Onlineservies.nl te bestellen.

Er moest iets omgeruild worden. Snel bericht. Goede service. Servies goed stevig/beschermd verpakt.

Christine

Goede en snelle service.

Kwalitatief goede producten

Uitstekende levering. Snel uit voorraad

Geweldig! Hele goede service mijn complimenten

Prettige behandeling en goed advies ,

Heb ik niet