EEN HELE FIJNE BEDRIJF EN SNELLE LEVERING

Positief overzichtelijk site

duidelijke en overzichtelijk site

Ingeborg

Ik ben zeer tevreden

Het bestellen gaat heel gemakkelijk via de site. Veel goedkoper dan in de winkel! Snelle levering, met 2 dagen al in huis en super goed verpakt.

de besparing bij het kopen va een starterspakket gaat uit van de adviesprijzen en niet van de afprijzing. Dan klopt de korting natuurlijk niet. Dus als je afprijst, laat dan ook daar het juiste... de besparing bij het kopen va een starterspakket gaat uit van de adviesprijzen en niet van de afprijzing. Dan klopt de korting natuurlijk niet. Dus als je afprijst, laat dan ook daar het juiste voordeel zien.

Laagste prijs, snelle levering en goed verpakt.

Ik miste nog een detailfoto van een serviesstuk. Er zitten kleine spikkels in verwerkt (dat had ik op andere sites gezien) en die zijn niet zichtbaar op de foto's. Superklein detail hoor, verder... Ik miste nog een detailfoto van een serviesstuk. Er zitten kleine spikkels in verwerkt (dat had ik op andere sites gezien) en die zijn niet zichtbaar op de foto's. Superklein detail hoor, verder heel tevreden!

Probleemloos

Stephanie Bloemsma

Goede informatie op de site, snelle levering en goed ingepakt.

OK
Alleen zijn de verzendkosten veel te duur

goedkopere verzendkosten

Ineke

Ik had ook nog andere borden van dit merk gezien die (nog) niet op de site van Onlineservies.nl stonden
ff gebeld en t was zo voor elkaar; de andere borden bleken zij ook te hebben en de volgende dag had ik alles in huis

houden zo!! ;-)