Christa Jonkergouw

Kopje gekocht online

Petra van Loon - van Dalen

(Bewerkt)

Tot op heden nog niets ontvangen. Kan helaas nog geen mening geven. Tot nu toe word ik zeer goed op de hoogte gehouden van levering servies. Vriendelijke eigenaar die mij persoonlijk heeft gebeld... Tot op heden nog niets ontvangen. Kan helaas nog geen mening geven. Tot nu toe word ik zeer goed op de hoogte gehouden van levering servies. Vriendelijke eigenaar die mij persoonlijk heeft gebeld met zijn excuses dat het servies niet op voorraad is.

Snelle service en prima artikel ontvangen! Tevreden klant!

Heel positief geen opmerkingen

Geen , ga door zoals jullie het nu doen .

Eerste ervaring, ik geef jullie een 9 plus

Naast inhoudsmaat kopjes is het wellicht handig een diameter indicatie in cm te geven (zoals dit bij schotels wordt aangegeven)

NN

Positief: snelle levering
Negatief: voor de prijs van een echt Wedgwood kopje heb ik toch een wat mindere replica uit Indonesië gekregen

Eerlijk vermelden dat het niet om Wedgwood uit Engeland gaat

Reactie Onlineservies.nl:

Beste mevrouw Willers,
Beste mevrouw Willers,
Wij begrijpen uw idee, dat het om een replica zou gaan, echter Wedgwood wordt sinds 9 jaar in een hypermoderne fabriek in Indonesië geproduceerd, net zoals Royal Doulton, Royal Albert,
Hutschen reuter en nog een aantal bekende A merken.
dit heeft alles te maken met het feit, dat de lonen daar nogal aan de lage kant zijn.
het gaat dus echt niet om een goedkope replica.
het onlineservies team

Duidelijke communicatie.

x

Vlot , correct en behulpzaam

Betere update van het aantal artikelen in stock.
Ik kocht het laatste stuk, maar het item bleef online nog één week bestelbaar.

Super service, komt afspraken na zoals toegezegd!

Het servies staat per kleur vermeld op de site. Handiger is om het servies aan te klikken en eventueel daar nog de keuze te kunnen maken in de kleuren.