Klantvriendelijke is goed en een probleem wordt snel opgelost.
Veel producten van verschillende merken op een side
Ja die heb ik ;-)
Ik vind g form een geweldige product, maar er zit een klein foutje op jullie site.
Er staat een afmeting voor dit product erbij, maar als je in het boekje kijk staat er...
Perfecte service, werd gebeld met vragen over mijn bestelling en ik bleek inderdaad het verkeerde besteld te hebben. Werd direct aangepast en teveel betaalde teruggestort.
Zeer goede service!
Great service, very pleased
Clear, adequate prices, fast delivery, cool
Snelle levering goede serves zelfs gevraagd of ze ze mochte bestellen omdat het niet op vooraad was zou 1 week zijn was er al binne 3 dagen
Opvouwbare step gekocht (vanwege zere knie en stedentrip die ik toch wilde meedoen: goed gelukt.). Paar dagen later jullie gebeld om nog wat na te vragen over de step.
De step werd vlot en goed verpakt bezorgd, zoals het hoort.
De telefonisch gevraagde info werd netjes beantwoord, ook zoals het hoort.
Voor zover ik kan beoordelen: nee.
Erg deskundig en klantvriendelijk
De afbeeldingen en productspecificaties zijn erg volledig. Toen ik bij nader inzien een andere skate wilde kopen; kon ik dit online zo aanpassen en ontving een persoonlijke bevestiging per email.
Goede shop/webshop.
Ook het persoonlijk contact (telefonisch) was prima.
Scherpe prijzen
Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Had bestelling geplaatst. Werd gebeld of ik meer info wilde en eventueel het pennyboard wilde bekijken in de winkel. Ben met dochter naar de winkel gegaan waar...
Zeer persoonlijke service! Prima advies. Pennyboard kon mijn dochter in de winkel uit proberen. Mooie korting gekregen!