Verrast met een super uitgebreid liefdes ontbijt. Ontzettend mooi en luxe verpakt. Alles is zoals het zou moeten zijn, vers, warm/koud. Complimenten! Hiervoor willen wij zeker nog wel een keer...Verrast met een super uitgebreid liefdes ontbijt. Ontzettend mooi en luxe verpakt. Alles is zoals het zou moeten zijn, vers, warm/koud. Complimenten! Hiervoor willen wij zeker nog wel een keer uit bed gebeld worden. Fantastisch!
Janet Bos
Enorm naar tevredenheid
ineke Siebenga
Top! Zeker een aanrader!
Ilse Tervelde
Ontzettend leuk verpakt! En de verjaardagsmand was super leuk versierd voor de jarige die 40 werd! De jarige vond alles lekker en het was een super verrassing!!!
Paasontbijt besteld. Zag er goed verzorgd uit. Goed gevulde dozen, vers en veel keuze! Snelle levering en vriendelijke mensen! In 1 woord top!
Sipke De vries
Levering precies op tijd.En alles was heerlijk en meer dan voldoende. Er was aan alles gedacht. Super.
Steven
Verrast met een heerlijk Paasontbijt. Super uitgebreid en vers. Ook heel mooi aangekleed in het Paasthema en met leuke kaarsjes. Dikke aanrader!
Blankenburgh
Wat een service, tot in de puntjes verzorgd, jammer dat jullie alleen in Friesland bezorgen.