Kim heeft mij enorm goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik met een veel betere vaststellingsovereenkomst ben vertrokken dan het voorstel dat ik oorspronkelijk had ontvangen van mijn werkgever. Zij...Kim heeft mij enorm goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik met een veel betere vaststellingsovereenkomst ben vertrokken dan het voorstel dat ik oorspronkelijk had ontvangen van mijn werkgever. Zij heeft mij volledig ontzorgd in het gehele traject en dat is erg prettig in een ontslagsituatie. Kim pakt door en heeft een prettige, maar ook zakelijke houding richting mijn werkgever waardoor zij voor mij een erg goed resultaat heeft behaald.
Appie
Zeer Goede nette service en kwaliteit.duidelijke Communiceerd en overlegde professioneel met mij. Heeft ervoor gezorgd dat me stress en zorgen aanzienlijk verminderde. De...Zeer Goede nette service en kwaliteit.duidelijke Communiceerd en overlegde professioneel met mij. Heeft ervoor gezorgd dat me stress en zorgen aanzienlijk verminderde. De transitievergoeding werd verhoogd en er werd gezorgd dat alles in het transitie voorstel klopte tot in de puntjes.
Ernst
Zeer tevreden over de snelle en bekwame afhandeling van mijn wensen m.b.t. de vaststellingsovereenkomst.
Zeer tevreden over de snelle en kundige afhandeling. Wendela toont begrip, luistert en heeft de situatie erg snel en zeer professioneel afgehandeld.
Monique Postma
Tijdens mijn ontslagprocedure heb ik gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben er heel erg mee geholpen. De snelheid en kennis van zaken die u heeft laten zien om mij bij te staan heb ik...Tijdens mijn ontslagprocedure heb ik gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben er heel erg mee geholpen. De snelheid en kennis van zaken die u heeft laten zien om mij bij te staan heb ik heel erg gewaardeerd. Ik zal u zeker bij iedereen aanbevelen indien nodig.
Nogmaals mijn hartelijke dank.
Met vriendelijke groeten, Monique Postma
Ashna
Prima dienstverlening. Goed bereikbaar en snelle terugkoppeling. Meedenkend en goeie adviezen.
H. Helleman
Ik ben mbt de vaststellingsovereenkomst bijzonder goed geholpen door Wendela Melenhorst. Zij heeft een hogere vergoeding uitonderhandeld en heeft heel correct bij elke stap in het proces steeds met...Ik ben mbt de vaststellingsovereenkomst bijzonder goed geholpen door Wendela Melenhorst. Zij heeft een hogere vergoeding uitonderhandeld en heeft heel correct bij elke stap in het proces steeds met mij overlegd.
Prefect geholpen door Wendela Melenhorst!
Eliesa Geilvoet
In het kader van het overeenkomen van een vaststellingsovereenkomst heeft mevrouw Melenhorst mij meer dan uitstekend geholpen. Het contact is prettig en efficiënt verlopen. Bij elke stap die er...In het kader van het overeenkomen van een vaststellingsovereenkomst heeft mevrouw Melenhorst mij meer dan uitstekend geholpen. Het contact is prettig en efficiënt verlopen. Bij elke stap die er gezet is, ben ik als klant betrokken en voldoende geïnformeerd over de mogelijkheden en consequenties. Ook heeft zij op een fijne en juiste manier bemiddeld in het conflict wat er ontstond nadat zij haar feedback had gegeven over de inhoud van het VSO. Ook in het kader van tijdsbestek was het fijn dat zaken snel en duidelijk werden afgehandeld. Ik kan iedereen de bijstand van mevrouw Melenhorst aanraden in een dergelijke situatie.
Nogmaals bedankt voor alles!
Dennis
ik ben zeer tevreden over mevrouw melenhorst dit had ik zelf nooit bereikt zonder haar hulp. Ze was goed bereikbaar en legde dingen zeer goed en duidelijk uit. Ik zal zeer zeker weer om... ik ben zeer tevreden over mevrouw melenhorst dit had ik zelf nooit bereikt zonder haar hulp. Ze was goed bereikbaar en legde dingen zeer goed en duidelijk uit. Ik zal zeer zeker weer om haar vragen mocht ik nog een keer in zo’n situatie terecht komen