elisabeth dirks

Goed geholpen .
ze zijn altijd bereikbaar.
ik ga zeker u bedrijf aanbevelen.

Wesley

Ik was erg verrast door de snelle reactie na het uploaden van mijn eerste vaststellingsovereenkomst. Uw eerste telefoongesprek met mij gaf mij een hoop duidelijkheid over wat mij te wachten stond.... Ik was erg verrast door de snelle reactie na het uploaden van mijn eerste vaststellingsovereenkomst. Uw eerste telefoongesprek met mij gaf mij een hoop duidelijkheid over wat mij te wachten stond.
Ik was blij dat ik allereerst kon melden hoe ik er zelf in stond en van daaruit heeft u de opties gegeven die mogelijk waren.
Deze opties waren erg duidelijk en er werd onmiddellijk gehandeld.
Ik kan alleen maar tevreden zijn met het werk dat u voor mij heeft gedaan en ben daarom ook erg blij met het behaalde resultaat.

Sara

Professioneel aanpak, een goede communicatie, alles altijd op tijd geregeld. Nog een keer bedankt mevr. Wendela !

Marta

Accurat, Vakkundig en Snel

M

Ik was verrast hoe snel de mijn vraag werd opgepakt door mevrouw Melenhorst, deskundig en professioneel.
Het contact was prettig en de contactverzoeken werden snel opgepakt. Ik ben goed voorzien van informatie en werd in alle stappen meegenomen.

Verder ben ik ook blij met het behaalde resultaat.Wendela heeft voor mij het gewenste en maximale resultaat behaald waar ik ontzettend blij mee ben.

Ik wil je bij deze bedanken voor je inzet en wens je heel veel succes in je verdere zaken.

Bos.

Mijn ervaring was dat ik goed begeleid en geholpen ben en wat tot een goed resultaat heeft geleid. Mede door Wendela .

Jan

Hun dienstverlening, expertise en contact vind ik heel goed en correct. Het behaalde resultaat prima ( in korte tijd). In deze voor mij (leeftijd 61 jaar) zeer stressvolle tijd gaf het mij heel veel... Hun dienstverlening, expertise en contact vind ik heel goed en correct. Het behaalde resultaat prima ( in korte tijd). In deze voor mij (leeftijd 61 jaar) zeer stressvolle tijd gaf het mij heel veel rust dat zij de onderhandelingen hebben gedaan met mijn werkgever. Zal hen zeker bij anderen in dezelfde situatie aanbevelen. Klanttevredenheidscijfer een 10+.

Maarten Bos

Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Goede bereikbaarheid (telefonisch en mail), prettig en helder contact.

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf.

H. Nguyen

Van een vaststellingsovereenkomst had ik nog nooit gehoord en toch ging ik er een ondertekenen. Dit is inmiddels gebeurd. Ik ben van meet af aan goed bijgestaan door mevrouw Melenhorst. Ze had voor... Van een vaststellingsovereenkomst had ik nog nooit gehoord en toch ging ik er een ondertekenen. Dit is inmiddels gebeurd. Ik ben van meet af aan goed bijgestaan door mevrouw Melenhorst. Ze had voor mij precies de goede toon (andere partijen te ’hijgerig’). Daarbij altijd goed bereikbaar en dienstbaar. Doortastend ook, want er is zelfs een meerwaarde bereikt op de overeenkomst!