Mevrouw Melenhorst, Correcte en snelle afhandeling. Goed bereikbaar, snelle reactie en ter zake deskundig Een goed resultaat behaald
Sabine Amadi
De bereikbaarheid, klantgerichtheid en zeker de snelheid zijn ontzettend positief. Ik was dan ook zeer verrast dat alles zo snel is opgepakt en afgehandeld. Mocht ik in de toekomst ooit weer in een...De bereikbaarheid, klantgerichtheid en zeker de snelheid zijn ontzettend positief. Ik was dan ook zeer verrast dat alles zo snel is opgepakt en afgehandeld. Mocht ik in de toekomst ooit weer in een situatie als deze terecht komen, dan zou ik zeker weer voor jullie kiezen. Wat ik ook fijn vond is dat je niet te juridisch overkwam maar juist heel gewoon, dit was fijn.
Aranka
(Bewerkt)
Snel en vakkundig advies gekregen m.b.t. VSO
Jelke van Dronkelaar
Ze hebben me uitstekend geholpen.
Van Wijk
Wendela Melenhorst heeft mij zeer goed geholpen en ik ben erg tevreden over haar.
Karlijn
Super goed!
Joke
Uitstekend
Lisette Sas
Zeer fijn
Anderson
Meer dan tevreden met mevrouw Melenhorst! Ik vertrouwde op haar kennis waardoor ik na ontslag op staande voet toch doorbetaald wordt en een transitievergoeding krijg.
Annemieke Kuijpers
Het is een heel fijn bedrijf met korte lijnen, vriendelijke medewerkers en ze denken goed met je mee. In een rottige periode heeft mevrouw Melenhorst ervoor gezorgd dat er snel een overeenkomst was...Het is een heel fijn bedrijf met korte lijnen, vriendelijke medewerkers en ze denken goed met je mee. In een rottige periode heeft mevrouw Melenhorst ervoor gezorgd dat er snel een overeenkomst was bereikt. Vooral de snelheid waarmee ze werken en de bereikbaarheid heb ik als er prettig ervaren.