Ik heb goed advies gekregen over dat ik een sterke onderhandelingspositie had en dat bleek ook zo te zijn. Op goede voet vertrokken bij mijn werkgever, maar ook met een goede regeling. Ik wil jullie...Ik heb goed advies gekregen over dat ik een sterke onderhandelingspositie had en dat bleek ook zo te zijn. Op goede voet vertrokken bij mijn werkgever, maar ook met een goede regeling. Ik wil jullie bedanken!
Bart
“Servicegericht en doortastend! Aanrader! Ik werd goed op de hoogte gehouden en het contact met de aangewezen jurist is duidelijk en prettig verlopen.“
Aafien
Ik kan Ontslagjuristen Nederland aanbevelen. Ze doen wat ze zeggen en de lijnen zijn kort. Mijn jurist nam alle tijd voor mij om te luisteren en hierbij advies te geven. Fijn dat ze grondig te werk...Ik kan Ontslagjuristen Nederland aanbevelen. Ze doen wat ze zeggen en de lijnen zijn kort. Mijn jurist nam alle tijd voor mij om te luisteren en hierbij advies te geven. Fijn dat ze grondig te werk gingen. Al met al een geslaagd resultaat. Bedankt nogmaals!
Freek
Een dikke 10 voor mevrouw Melenhorst. ik ben erg opgelucht dat het nu voorbij is. Snel geholpen en dit was mijzelf niet gelukt.
Gerard
Ik ben heel erg goed geholpen door Wendela. Voor mij was het fijn dat ik 1 aanspreekpunt had in deze vervelende situatie. Zij was goed bereikbaar en heeft gezorgd voor een hogere ontslagvergoeding.