Uitstekende hulp en goed advies gekregen van ontslagjuriste Daphne Reijmer. Fijn om te kunnen varen op het onderbouwde advies van een expert. Het geduld, begrip en inzicht heb ik als heel prettig...Uitstekende hulp en goed advies gekregen van ontslagjuriste Daphne Reijmer. Fijn om te kunnen varen op het onderbouwde advies van een expert. Het geduld, begrip en inzicht heb ik als heel prettig ervaren. Daphne laat blijken dat ze veel kennis heeft op het gebied van onderhandelingen en hoe je deze voert zonder de relatie te beschadigen. Mocht het tij zich toch ooit weer tegen me keren dan weet ik wie ik bel voor juridisch advies.
Jeroen van Wijk
Mijn hartelijke dank voor alle hulp, Celine Sup. je hebt mij ontzettend fijn geholpen. In de start was ik emotioneel betrokken en vond ik het heel moeilijk. Ik werd overvallen door het...Mijn hartelijke dank voor alle hulp, Celine Sup. je hebt mij ontzettend fijn geholpen. In de start was ik emotioneel betrokken en vond ik het heel moeilijk. Ik werd overvallen door het ontslag. Jij zorgde in samenwerking met mijn vriendin Anneloes, zodat de zaak rationeel werd opgepakt. Ik ben tevreden met het behaalde resultaat. Ik had niet verwacht dat we er zoveel uit konden halen. Dat is mede door jou gelukt. Ik heb nu 4 maanden extra tijd gekregen om volledig in mijn eigen bedrijf te steken. Je was goed bereikbaar.
Lia Eggink
Geweldig goed geholpen door Iris Schipstra,vriendelijk en accuraat.
Isabel
Ik ben heel erg goed geholpen door Iris Schipstra. Zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen, was empatisch en heeft mij goed geïnformeerd en geholpen. Ik ben zeer tevreden.
Karin
Mijn ervaring is zeer positief! Sander Groen behartigde mijn belangen: hij was accuraat, empathisch, had vakkennis, luisterde goed naar mijn wensen en uiteindelijk kon ik de vso met vertrouwen...Mijn ervaring is zeer positief! Sander Groen behartigde mijn belangen: hij was accuraat, empathisch, had vakkennis, luisterde goed naar mijn wensen en uiteindelijk kon ik de vso met vertrouwen ondertekenen
Nathan Bakhuijzen
Ik vond je (Kirsten Hilderink) dienstverlening erg fijn en duidelijk. Je had een antwoord voor elke vraag en kon goed overbrengen wat er mogelijk was in de verschillende situaties. Echter, ik vond...Ik vond je (Kirsten Hilderink) dienstverlening erg fijn en duidelijk. Je had een antwoord voor elke vraag en kon goed overbrengen wat er mogelijk was in de verschillende situaties. Echter, ik vond het lastig als je minder goed bereikbaar was. Als ik belde, dan kreeg ik een van je collega’s aan de telefoon en was je in gesprek. Er werd dan een terugbelverzoek ingediend, maar dan moest ik soms best wel even wachten totdat je terugbelde. Omdat het hele ontslagproces voor mij emotioneel best zwaar was piekerde ik dan soms totdat je terugbelde. Dat was vervelend, maar ergens begrijp ik het ook wel. Je hebt natuurlijk meerdere cliënten en kan niet altijd gestoord worden tijdens je werk. Zeker ook omdat ik zelf geen geld had om voor je dienstverlening te betalen en mijn werkgever dat weigerde te doen, dat vind ik ook erg vervelend voor jou. Toch ben ik erg blij dat je me hebt geholpen. Zonder juridische hulp zou ik niet weten wat ik zou moeten doen en hoe ik me moest verhouden naar mijn werkgever. Ik wil je hartelijk bedankt daarvoor.
Loes
Een adequaat, eerlijk, betrouwbaar bedrijf.
Willemijn Dijk
Heel betrokken en deskundig
Dionne Benard
Ik ben geholpen door mr. C. (Celine) Sup. Prettig contact en altijd snel bereikbaar voor vragen en advies. Dankzij Celine zijn we uiteindelijk tot een prima overeenkomst gekomen. Zonder haar advies...Ik ben geholpen door mr. C. (Celine) Sup. Prettig contact en altijd snel bereikbaar voor vragen en advies. Dankzij Celine zijn we uiteindelijk tot een prima overeenkomst gekomen. Zonder haar advies en expertise had ik het niet kunnen doen.
Maurits Krol
Ik werd geweldig geholpen door Daphne Reijmer die mijn zaak behandelde. Na contact te hebben opgenomen werd ik binnen een uur gebeld. Daphne was altijd op korte termijn beschikbaar als ik advies...Ik werd geweldig geholpen door Daphne Reijmer die mijn zaak behandelde. Na contact te hebben opgenomen werd ik binnen een uur gebeld. Daphne was altijd op korte termijn beschikbaar als ik advies nodig had of vragen had. Ik ben blij met het resultaat dat Daphne voor mij heeft weten te bereiken.