Erg prettig, professioneel en snel geholpen door Dian!
Mo Baksteen
Geen moment heb ik getwijfeld of de afhandeling, beëindigen contract met mijn werkgever goed zou komen. Sander Groen was betrouwbaar en deskundig in de communicatie met mij en hield me steeds op de...Geen moment heb ik getwijfeld of de afhandeling, beëindigen contract met mijn werkgever goed zou komen. Sander Groen was betrouwbaar en deskundig in de communicatie met mij en hield me steeds op de hoogte van verschillende mogelijkheden en vorderingen in dit proces. Ik ben blij met het het maximale eindresultaat en prettige samenwerking.
Rob Hietland
Zeer goede ervaring, snelle feedback, probleemgerichte en professionele aanpak, zeer prettig persoonlijk contact
Mariska Dreijer
Super goed
T. Saes
Ik ben geholpen door Dian Schouwink en heb dit als zeer prettig ervaren. Goede en duidelijke uitleg en communicatie verliep soepel en vlot. Ze heeft me echt heel goed bijgestaan.
Naomi van Looij
Snelle reactie, kundig advies. Denken fijn met je mee.
Steven Joustra
Deskundig en vriendelijk
Floor rinsma
Ik heb de samenwerking met Sander Groen erg positief ervaren. Je was goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en we hebben een mooi resultaat behaald vind ik. Je laat je niet onder druk zetten,...Ik heb de samenwerking met Sander Groen erg positief ervaren. Je was goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en we hebben een mooi resultaat behaald vind ik. Je laat je niet onder druk zetten, en die rust had ik juist nodig ;)
Martijn
Het bedrijf heeft zeer goed zijn best gedaan om het onverwachte ontslag te verzachten door hard hun best te doen en de ontstane situatie tot een zo goed mogelijk einde te maken voor de klant.
Martina Cicakova
Mevrouw Daphne Reijmer vertegenwoordigde mij bij de beëindiging van de arbeidsovereenkomst en ik was zeer tevreden over haar werk en ik kan haar van harte aanbevelen. Mevrouw Daphne is nauwkeurig,...Mevrouw Daphne Reijmer vertegenwoordigde mij bij de beëindiging van de arbeidsovereenkomst en ik was zeer tevreden over haar werk en ik kan haar van harte aanbevelen. Mevrouw Daphne is nauwkeurig, altijd goed bereikbaar via telefoon/e-mail en zeer behulpzaam. Ze heeft mij goed begeleid, alle belangrijke zaken uitgelegd en staat altijd klaar om het maximale uit haar werk te halen.