Celine Sup heeft mij super goed geholpen en is erg kundig en toont ontzettend veel empathie. Ik zou haar iedereen aanbevelen en is heel snel in reageren en heeft perfect advies. Zonder Celine had ik...Celine Sup heeft mij super goed geholpen en is erg kundig en toont ontzettend veel empathie. Ik zou haar iedereen aanbevelen en is heel snel in reageren en heeft perfect advies. Zonder Celine had ik me niet zo sterk gevoeld en was ik er niet uit gekomen.
Gerard Zuidema
Ik ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van de dienstverlening want ik ben er beduidend wijzer van geworden. Er wordt snel, duidelijk en met verstand van zaken gehandeld. 100% tevreden!
Dorothé
Ik ben geholpen door Sander Groen
Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Eindelijk eens iemand die voor mij opkwam. Hij kwam zelf met ideeën, zelfs toen hijeen nee van mijn baas kreeg,...Ik ben geholpen door Sander Groen
Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Eindelijk eens iemand die voor mij opkwam. Hij kwam zelf met ideeën, zelfs toen hijeen nee van mijn baas kreeg, bleef je voor mij vechten. Ik heb het gevoel gekregen dat er alles aan gedaan is om voor mijn een zo goed mogelijke transitie vergoeding en VSO er uit te slepen. daar heb ik rust door gekregen. Ook krijg ik nu een positief getuigschrift. Dit voor mij na dik 38 jaar als eindelijk een bedank wat nog meer betekent dan 'meer' geld. Positieve en complimentjes wordt in het leven te weinig gegeven. Sander heeft een fijne rustige stem aan de telefoon en geen vraag van mij en om duidelijkheid vragen van mij was niet te veel Hij zal het best heel druk hebben dit was niet te merken Bedankt en blijf zo vechten voor ons
Johan de Boer
Vriendelijk, snel en kundig advies en ondersteuning
Jeffrey
Kelly Hemstede heeft me enorm goed geholpen. Het contact was altijd prettig en duidelijk, en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Ze was goed bereikbaar en beantwoordde mijn vragen snel. Haar...Kelly Hemstede heeft me enorm goed geholpen. Het contact was altijd prettig en duidelijk, en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Ze was goed bereikbaar en beantwoordde mijn vragen snel. Haar expertise gaf me veel vertrouwen en haar adviezen waren duidelijk en geruststellend. Ik ben zeer tevreden en waardeer haar professionaliteit en toewijding. Nogmaals bedankt voor je hulp en ondersteuning Kelly!
Danielle
Prima hulp ontvangen en genoeg verstand van zaken.
Charlotte
Enorm goed geholpen door Daphne Reijmer. Haar uitleg was steeds helder en reacties kwamen snel. Het was enorm fijn om het hele proces uit handen te geven en de advocaat het te laten regelen.
J Stolk
Fijn en eerlijk advies!
Judith Post
Ik ben heel goed geholpen door Iris Schipstra. Ze was makkelijk bereikbaar, gaf goed advies en ik ben blij met het behaalde resultaat. Hiermee heeft zij mij veel stress bespaard waarvoor dank.Ik ben heel goed geholpen door Iris Schipstra. Ze was makkelijk bereikbaar, gaf goed advies en ik ben blij met het behaalde resultaat. Hiermee heeft zij mij veel stress bespaard waarvoor dank. Dit bedrijf zou ik voor een goed resultaat absoluut aanbevelen.
Nicky van Zutphen
Geholpen door Daphne Reijmer. Ben echt alleen maar positief! Als ik het alleen had moeten doen had ik een VSO ondertekend die niet volledig was en was ik misschien wel uitbetaling van...Geholpen door Daphne Reijmer. Ben echt alleen maar positief! Als ik het alleen had moeten doen had ik een VSO ondertekend die niet volledig was en was ik misschien wel uitbetaling van verlofuren misgelopen. Ze reageerde altijd super snel, aan de telefoon altijd super aardig. Ondanks het feit dat ik er niks van begreep heeft ze nooit het gevoel gegeven dat ik dom ben en ze legde alles in makkelijke taal uit.
En ook nog eens kosteloos voor mij! Echt helemaal fantastisch!