Snelle reactie goede communicatie icm met goed resultaat
Rob Poelman
Dian Schouwink heeft mijn vaststellingsovereenkomst zodanig gecorrigeerd, dat mijn werkgever toch verder met mij wilde doorgaan. Dit is in het kort de uitkomst van een lang traject, waarbij de...Dian Schouwink heeft mijn vaststellingsovereenkomst zodanig gecorrigeerd, dat mijn werkgever toch verder met mij wilde doorgaan. Dit is in het kort de uitkomst van een lang traject, waarbij de tussenkomst van Dian van cruciaal belang was. Ik ben ook zeer tevreden op de manier hoe wij contact hielden en dat ik moreel op haar kon steunen. Dat was een hele geruststelling voor mij.
Centipeet
Het was een korte, krachtige samenwerking met Iris. Misschien niet het hoogst haalbare, maar wel een goede middenweg behaald. Ik heb haar bereikbaarheid als goed, de gesprekken...Het was een korte, krachtige samenwerking met Iris. Misschien niet het hoogst haalbare, maar wel een goede middenweg behaald. Ik heb haar bereikbaarheid als goed, de gesprekken als kundig/constructief en het gevraagde je/jij gebruik als zeer prettig ervaren. “Het zal je werk maar zijn…” 😉.
Lisette
Snelle reactie en fijne juriste (mevrouw Capel). Luisterde naar mijn verhaal, dacht goed mee en heeft alles goed uitgelegd. Dit gaf mij vertrouwen in het proces.
Henny Smit
Zeer goed geholpen door mevrouw Nynke Capel.
Jeroen Schipper
Zonder de hulp van Dian was dit...Ik ben heel erg goed geholpen door Dian. Het contract was per mail en telefonisch. De VSO is flink aangepast en uiteindelijk is het een prima VSO geworden.
Zonder de hulp van Dian was dit nooit gelukt. Ik kan iedereen Ontslagjuristen Nederland aanraden.
Gr, Jeroen
Dimitrus
Nadat ik een VSO had ontvangen heb ik een check laten doen op de website van ontslagjuristen nederlland.nl en werd echt binnen de gestelde tijd gebeld door mevrouw Capel. oh wat was ze geweldig, een...Nadat ik een VSO had ontvangen heb ik een check laten doen op de website van ontslagjuristen nederlland.nl en werd echt binnen de gestelde tijd gebeld door mevrouw Capel. oh wat was ze geweldig, een verademing gezien mijn emotionele toestand op dat moment. Ze nam de tijd om mij uitgebreid te informeren en gaf aan wat ze voor me kan betekenen in mijn situatie en vroeg ook na wat er gebeurd is waardoor ik een VSO heb ontvangen. Ze heeft me stap voor stap bijgepraat wat ze ging doen met de VSO en we stemden samen af voordat ze een reactie stuurde naar mijn werkgever. Mevrouw Capel belde mij als ze via de mail had aangegeven contact met me op te zullen nemen. Ze ontzorgde me geheel. Ze is echt een expert in haar vak.
Luc van Houts
Heel goed! Heel begripvol en begrepen gelijk de situatie, Mevrouw Hilderink was geweldig in het sparren iver ons "gameplan" richting werkgever
Matau
Uitstekend geholpen door mevrouw K. Hemstede op alle vlakken. Er werd goed geluisterd en meegedacht.