Vanaf het eerste contact met Ontslagjuristen Nederland heb ik het gevoel dat zij er echt voor mij waren. Binnen een uur na mijn aanmelding werd ik teruggebeld. In dit telefoongesprek werd goed de...Vanaf het eerste contact met Ontslagjuristen Nederland heb ik het gevoel dat zij er echt voor mij waren. Binnen een uur na mijn aanmelding werd ik teruggebeld. In dit telefoongesprek werd goed de procedure uitgelegd. Dezelfde dag kreeg ik een mail van Sander Groen, met nog eens de uitleg en het verzoek documenten te overhandigen. De snelheid waarmee Sander de vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever kon afhandelen is ongekend. Zijn kennisoverdracht is helder en duidelijk en niet te vergeten zeer vriendelijk!
Bo
Ik ben heel goed geholpen door Nienke Egbers en werd daarvoor ook goed te woord gestaan door haar collega's. Ik wist direct waar ik aan toe was, en binnen enkele dagen hebben zij het hele proces met...Ik ben heel goed geholpen door Nienke Egbers en werd daarvoor ook goed te woord gestaan door haar collega's. Ik wist direct waar ik aan toe was, en binnen enkele dagen hebben zij het hele proces met mij doorlopen.
I. Wardenaar
De heer S. (Sander) Groen, Arbeidsjurist
Hartelijk dank voor je hulp en ondersteuning bij het afronden van mijn vaststellingsovereenkomst. Ik kijk met een positief gevoel terug op onze...De heer S. (Sander) Groen, Arbeidsjurist
Hartelijk dank voor je hulp en ondersteuning bij het afronden van mijn vaststellingsovereenkomst. Ik kijk met een positief gevoel terug op onze samenwerking. De communicatie was duidelijk en prettig, en ik waardeerde je goede bereikbaarheid.
Je nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en koppelde alles terug voordat je verdere stappen ondernam. Dit gaf mij het gevoel dat ik controle had over het proces en goed geïnformeerd was. De voorstellen die je hebt gedaan waren helder en goed onderbouwd, wat het resultaat van de VSO ten goede kwam.
Nogmaals dank voor de samenwerking, en ik zou je zeker aanbevelen als juridisch adviseur bij ontslagtrajecten.
Daniëlle van de Wal
Perfect, snelle afhandeling, professioneel, goed bereikbaar, zeer betrokken medewerker
Rob t Maat
Hoe bijzonder is het, online een Ontslagjurist vinden, Dian Schouwink. Die vervolgens meer dan netjes, punctueel en uiteraard met kennis van zaken afhandelt. Dian legt duidelijk uit wat volgens...Hoe bijzonder is het, online een Ontslagjurist vinden, Dian Schouwink. Die vervolgens meer dan netjes, punctueel en uiteraard met kennis van zaken afhandelt. Dian legt duidelijk uit wat volgens haar de beste manier van aanpak is. Mailt en belt op de afgesproken momenten, wat het geheel zeer duidelijk en betrouwbaar maakt.
Ron
Op zoek naar een betrouwbare zaakkundig bedrijf als het gaat om ontslagrecht, VSO kwam ik snel uit bij Ontslagjuristen Nederland. Dat bleek de juiste keuze. Actief traject met de arbeidsjuriste die...Op zoek naar een betrouwbare zaakkundig bedrijf als het gaat om ontslagrecht, VSO kwam ik snel uit bij Ontslagjuristen Nederland. Dat bleek de juiste keuze. Actief traject met de arbeidsjuriste die mij uitstekend vertegenwoordigde en voor mij onderhandelde. Prima uitkomst!
Berry Tops
Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg, snelle service, met Dank aan Nienke!!
Dian heeft mij echt uitstekend geholpen met de onderhandelingen met mijn werkgever. Ze reageert snel, is enorm begripvol en empatisch en denkt goed met je mee. Ik heb een enorm fijne ervaring met...Dian heeft mij echt uitstekend geholpen met de onderhandelingen met mijn werkgever. Ze reageert snel, is enorm begripvol en empatisch en denkt goed met je mee. Ik heb een enorm fijne ervaring met haar gehad. Dankjewel Dian!
Michel Boot
Super
Huyen
Ik ben geholpen door Kelsey van Ontslagjuristen Nederland. Zij was snel, goed en vooral begripvol. Ik ben tevreden met het resultaat en kan iedereen dit bedrijf aanraden! Hartelijk dank Kelsey voor...Ik ben geholpen door Kelsey van Ontslagjuristen Nederland. Zij was snel, goed en vooral begripvol. Ik ben tevreden met het resultaat en kan iedereen dit bedrijf aanraden! Hartelijk dank Kelsey voor het ontnemen van mijn stress!