Ik heb de hele ervaring zeer goed ervaren. Ik heb hulp gehad van Wendela en kaylee en zij zijn heel erg gericht op wat mogelijk is en wat er persoonlijk verwacht word vanuit de cliënt. Uiteindelijk...Ik heb de hele ervaring zeer goed ervaren. Ik heb hulp gehad van Wendela en kaylee en zij zijn heel erg gericht op wat mogelijk is en wat er persoonlijk verwacht word vanuit de cliënt. Uiteindelijk hebben we een heel mooi resultaat behaald. Het zijn echt toppers!
Melanie
De dienstverlening door Mevrouw Schipstra heb ik als zeer positief ervaren. Mevrouw was goed te bereiken, wanneer ik mevrouw niet te pakken kreeg, belde mevrouw meteen weer terug. Altijd dacht...De dienstverlening door Mevrouw Schipstra heb ik als zeer positief ervaren. Mevrouw was goed te bereiken, wanneer ik mevrouw niet te pakken kreeg, belde mevrouw meteen weer terug. Altijd dacht mevrouw mee met een oplossing en passend antwoord. Aan de kennis en vaardigheden heb ik heel veel gehad, daarom ben ik ook heel erg blij met het behaalde resultaat.
Hans Vennis
Ik heb het contact als prettig en ter zake kundig ervaren. Uiteindelijk is het voor mij een goede uitkomst denk ik. Qua communicatie heb ik geen problemen ervaren; Nynke Capel kwam al haar afspraken...Ik heb het contact als prettig en ter zake kundig ervaren. Uiteindelijk is het voor mij een goede uitkomst denk ik. Qua communicatie heb ik geen problemen ervaren; Nynke Capel kwam al haar afspraken na. Ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.
Giovanni
Beste heer Groen,
Bedankt voor uw advies en steun tijdens het beëindigen van mijn dienstverband bij mijn werkgever
Ik heb de communicatie en dienstverlening als zeer prettig...Beste heer Groen,
Ik heb de communicatie en dienstverlening als zeer prettig ervaren. Ik heb dan ook niet getwijfeld aan uw expertise gezien de goede afhandeling van de vaststellingsovereenkomst.
Ik wil u nogmaals bedanken voor alles en wens u ook nog het beste toe!
Peter van Bakel
Erg positieve en professionele ervaring met Mendela ervaren!!
Nienke griffioen
Ik ben geholpen door Dian schouwink. Ik kan niet anders dan lof geven. We dachten dat het straightforward zou worden maar dit bleek totaal niet het geval. Maar ze bleef me goed advies geven. En...Ik ben geholpen door Dian schouwink. Ik kan niet anders dan lof geven. We dachten dat het straightforward zou worden maar dit bleek totaal niet het geval. Maar ze bleef me goed advies geven. En zelfs toen ik 1 op 1 met mijn baas moest communiceren bleef ze me ondersteunen als ik hulp vroeg! Ik ben super dankbaar voor hun hulp!
Yigit
Feedback Dian: Je hebt me altijd snel geholpen, goed te woord gestaan, de gesprekken die je hebt gevoerd met werkgever waren sterk waardoor we terug hebben kunnen zien dat ze meer naar mijn...Feedback Dian: Je hebt me altijd snel geholpen, goed te woord gestaan, de gesprekken die je hebt gevoerd met werkgever waren sterk waardoor we terug hebben kunnen zien dat ze meer naar mijn voorstel toe gingen werken, het is dan wel niet veel lager als wat ik graag had gezien maar ik zat ook in een vaag en lastig situatie. Voor de rest heb je mij gewoon altijd spoedig te woord gestaan, je neemt zaken goed door en overlegt deze allemaal eerst voor er dingen worden besproken dat heb ik allemaal als goed ervaren, al met al een goede samenwerking en hiermee ontzorg je gewoon een hoop gezeik voor men en de druk op de schouders.
Peter Berntssen
Ik ben zeer tevreden hoe de communicatie is verlopen tussen ons. Het over en weer mailen en bellen was duidelijk en ook fijn dat ik in de bcc stond met het mail verkeer naar de werkgever. Ook het...Ik ben zeer tevreden hoe de communicatie is verlopen tussen ons. Het over en weer mailen en bellen was duidelijk en ook fijn dat ik in de bcc stond met het mail verkeer naar de werkgever. Ook het terugkoppelen wat de werkgever naar mij had gestuurd was goed en vanuit daar hebben we onze strategie bepaald. Daarnaast ben ik tevreden wat er uiteindelijk in het VSO is opgenomen.
Tineke van den Bovenkamp
Ik kwam daarbij uit bij Ontslagjuristen Nederland. Ik heb alles wat ik tot...Vanwege een arbeidsgeschil ben ik op internet op zoek gegaan naar mijn rechten en wie mij daarin kon bijstaan.
Ik kwam daarbij uit bij Ontslagjuristen Nederland. Ik heb alles wat ik tot dan had opgestuurd en daarop nam jij een dag later contact met mij op.
Je nam alle tijd om mijn verhaal aan te horen, heel prettig. De verdere informatie die je nodig had om mij te helpen heb ik opgestuurd.
De gesprekken die we hadden en de mogelijkheden die we hebben besproken kwamen zeer kundig op mij over. Ik had direct het volledige vertrouwen in jou. Ook de e-mails met daarin de dingen die we besproken hadden en de onderhandelingen met de advocaat van de werkgever heb ik als zeer prettig ervaren. Alles ligt dan schriftelijk vast en je hebt de mogelijkheid om het nog eens terug te kunnen lezen.
Het behaalde resultaat is voor mij voldoende. Jij had nog wel mogelijkheden gezien om er eventueel meer uit te halen, maar mijn emotionele gezondheid liet dit niet toe. Ik wilde het afgehandeld hebben, er een punt achter kunnen zetten.
Kortom; je hebt mij zeer deskundig geholpen. Zowel communicatief als via de e-mails en de reacties waren bijna altijd dezelfde dag.
Ik ben tevreden met het behaalde resultaat!
Bedankt Nynke!
Shahla Matai
Zeer tevrede. Vlotte afhandeling en ze denken erg met je mee. Sander Groen heeft mij bij gestaan in dit traject en ik ben zeer tevreden over het verloop hiervan. Ik heb er dankzij hem uiteindelijk...Zeer tevrede. Vlotte afhandeling en ze denken erg met je mee. Sander Groen heeft mij bij gestaan in dit traject en ik ben zeer tevreden over het verloop hiervan. Ik heb er dankzij hem uiteindelijk meer uit kunnen halen dan dat was afgesproken. Positieve ervaring en kan ontslagjuristen Nederland zeker aanraden.