Evelien

Erg goed geholpen door Dian. Het contact was prettig en de vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord.
Zeker een aanrader!

Jolanda Polderman

Absolute aanrader. Snel, doeltreffend en begripvol persoonlijk contact.

Laura Dane

Heel fijn en snel geholpen door Dian schouwink.

S.H.

Tijdens de onderhandelingen over een VSO ben ik bijgestaan door mevrouw Nienke Egbers. Ik kan niet anders dan zeggen dat zij dit tot volle tevredenheid heeft gedaan. Naast het uitstekende resultaat... Tijdens de onderhandelingen over een VSO ben ik bijgestaan door mevrouw Nienke Egbers. Ik kan niet anders dan zeggen dat zij dit tot volle tevredenheid heeft gedaan. Naast het uitstekende resultaat heeft zij mij volledig ontzorgd door de communicatie over te nemen en vooral helder en eerlijk advies te geven, zonder mijn wensen en belangen uit het oog te verliezen. Haar bereikbaarheid was uitstekend, zowel per mail als telefonisch, waardoor snel overleg mogelijk was. Hierdoor konden er snel keuzes worden gemaakt en lag er uiteindelijk binnen een week een akkoord dat vele malen beter was dan het initiële voorstel van de werkgever. Ik ben dan ook erg tevreden over haar dienstverlening!

Ook het eerste gesprek met Wendela Melenhorst was warm, begripvol en vooral actiegericht. Je hoopt deze partij eigenlijk nooit nodig te hebben, maar als dat onverhoopt wel zo is, ben je hier echt aan het juiste adres!

Kim kraak

Zeer aangenaam

Marlou

Ben zeer tevreden over de uitstekende en snelle afhandeling van mijn zaak.

Nikki

Ik had zoveel twijfels rondom het accepteren van mijn VSO. Het kan nog zo goed voelen, maar zonder juridische kennis voelt de stap heel groot. Ik besloot toch gratis mijn VSO te uploaden naar... Ik had zoveel twijfels rondom het accepteren van mijn VSO. Het kan nog zo goed voelen, maar zonder juridische kennis voelt de stap heel groot. Ik besloot toch gratis mijn VSO te uploaden naar ontslagjuristen-nederland.nl en werd inderdaad binnen een uur teruggebeld door Celine. Ze was snel, scherp en superduidelijk en heeft me stap voor stap door de VSO heengepraat met of het juridisch klopte en of het een redelijk voorstel was. Ze was de eerste en enige die zo duidelijk alle antwoorden gaf en is geen moment begonnen over dat ik met hen in zee moest of eventuele kosten. Ik voelde me gehoord en serieus genomen, dit is zo belangrijk tijdens dit onzekere proces. Celine, je hebt mijn dag goed gemaakt, bedankt! Door jou durfde ik een tegenbod te doen!

Dineke Hummel

Mevrouw mr. N.J. (Nienke) Egbers
Arbeidsjurist.
Van Ontslagjuristen Nederland uit Zwolle, heeft mij bovenverwachting goed geholpen.
Zij heeft mij geholpen met een juridisch document...
Mevrouw mr. N.J. (Nienke) Egbers
Arbeidsjurist.
Zij heeft mij geholpen met een juridisch document (VSO) van mijn werknemer.
Daarin heeft zij mij tot het eind begeleid en de communicatie op zich genomen met de werkgever. Daarvoor ben ik haar erg dankbaar.

Arnout Hoogeveen

Goede prettige en professionele communicatie/hulp

Altha Taylor

Mijn ervaring met ontslagjuristen.nl, is dat zij me fantastisch hebben geholpen tijdens de onderhandelingen van een VSO met mijn werkgever. Ik ben ontzettend tevreden over hun ondersteuning. Ze zijn... Mijn ervaring met ontslagjuristen.nl, is dat zij me fantastisch hebben geholpen tijdens de onderhandelingen van een VSO met mijn werkgever. Ik ben ontzettend tevreden over hun ondersteuning. Ze zijn niet alleen uiterst professioneel, maar ook zeer behulpzaam en zorgen voor een gevoel van veiligheid in een vervelende periode. Hun expertise heeft echt het verschil gemaakt voor mij.