Erwin

Heel goed bij gestaan door Nynke Capel

Martha Prins

Hele snelle communicatie, heeft alles goed onderzocht, kwam competent over via de mails en dacht mee.

Mark Nowack

Ik ben zeer goed geholpen door Kirsten Hilderink. Ik heb een vaststellingsovereenkomst kunnen tekenen die zeer positief is voor mij. Ik moest even wennen aan het contact en de communicatie:... Ik ben zeer goed geholpen door Kirsten Hilderink. Ik heb een vaststellingsovereenkomst kunnen tekenen die zeer positief is voor mij. Ik moest even wennen aan het contact en de communicatie: rechtstreeks even bellen gaat moeilijk of je moet je vraag via de mail stellen maar wordt wel dezelfde dag teruggebeld. Er wordt wel altijd overleg gevoerd alvorens iets de deur uitgaat.

Bart

Ik ben tevreden over het contact met Kirsten en de dienstverlening. Ik ben blij met het resultaat en met de verbeteringen en aanpassingen in de ontslagbrief die er met Kirstens advies zijn gekomen.... Ik ben tevreden over het contact met Kirsten en de dienstverlening. Ik ben blij met het resultaat en met de verbeteringen en aanpassingen in de ontslagbrief die er met Kirstens advies zijn gekomen. Ik vond het daarnaast erg prettig dat ik zo snel na het doen van een aanvraag door een van de medewerkers werd gebeld. Het enige verbeterpunt is denk ik dat het wat lastig was om een tijdstip af te spreken voor een kennismakingsgesprek met Kirsten. Verder ben ik zeer tevreden.

Ron

Ondanks de tijdsdruk is er voldoende tijd voor mijn dossier genomen en een afgewogen advies gegeven.

Anna Kucaj

Mevrouw G.D.L. (Ilona) Bennink

arte aanbevolen!

Mevrouw G.D.L. (Ilona) Bennink

arte aanbevolen!

Ze heeft me geholpen in de moeilijkste tijd van mijn leven. Ze reageerde heel snel en nam zelf initiatief. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken.
Heel erg bedankt!

Stefanie Bos

Goed bijgestaan in jurisch advies. Efficiënte en duidelijke communicatie. Snelle reactie op vragen of bij onduidelijkheden. Fijne samenwerking.

Michael

Goed! Nynke was ontzettend behulpzaam en heeft mijn belangen goed behartigt. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerst kan bijkomen van mijn tijd bij de organisatie waarna ik kan zoeken naar een nieuwe... Goed! Nynke was ontzettend behulpzaam en heeft mijn belangen goed behartigt. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerst kan bijkomen van mijn tijd bij de organisatie waarna ik kan zoeken naar een nieuwe functie.

Kenneth

Top service, goed geholpen met een mooi eindresultaat. Bedankt Kelly!

J. Van Ewijk

De hulp van Ontslagjuristen heb ik als zeer ondersteunend ervaren. Doordat zij contact onderhielden met mijn werkgever, werd het voor mij minder persoonlijk en kon ik het zakelijk houden. Zeer... De hulp van Ontslagjuristen heb ik als zeer ondersteunend ervaren. Doordat zij contact onderhielden met mijn werkgever, werd het voor mij minder persoonlijk en kon ik het zakelijk houden. Zeer snelle reactietermijnen. Dankbaar voor hun hulp.