Remi

Ik ben zeer snel en professioneel geholpen door Kim Snuverink. Binnen een uur ontving ik een reactie op mijn VSO en Kim verzorgde voor mij de onderhandeling met werkgever. Ik zou Ontslagjuristen... Ik ben zeer snel en professioneel geholpen door Kim Snuverink. Binnen een uur ontving ik een reactie op mijn VSO en Kim verzorgde voor mij de onderhandeling met werkgever. Ik zou Ontslagjuristen Nederland aan iedereen aanraden.

Gianni

Zeer goed geholpen door Kim! Contact was perfect en heeft een veel betere overeenkomst weten te regelen dan dat werkgever in eerste instantie aanbood. Kortom ben ik haar zeer dankbaar!

Arjen

Snel, enthousiast en heel vakkunding !

Bonny Ploeg

Ik heb mijn ervaring met Ontslagjuristen Nederland als uiterst positief ervaren, met zeer vlotte en goed bereikbare service maar ook goede hulp van Kim Snuverink bij het behalen van mijn recht. Ik... Ik heb mijn ervaring met Ontslagjuristen Nederland als uiterst positief ervaren, met zeer vlotte en goed bereikbare service maar ook goede hulp van Kim Snuverink bij het behalen van mijn recht. Ik ben zeer tevreden en geef jullie een dikke 10.

Michiel Aarts

Ik ben heel positief over de expertise, het contact en de kwaliteit van de ondersteuning die ik heb ontvangen van Ageethe de Groot.

Michael

Fantastisch snelle hulp gekregen met het beoordelen van een VSO. Vriendelijk en professioneel.

Rob

Er wordt goed naar je wensen geluisterd, ze werken zeer snel en er wordt moeite gedaan om het beste uit je ontslag te krijgen. Ze hebben mij geholpen om aanpassingen in de vaststellingsovereenkomst... Er wordt goed naar je wensen geluisterd, ze werken zeer snel en er wordt moeite gedaan om het beste uit je ontslag te krijgen. Ze hebben mij geholpen om aanpassingen in de vaststellingsovereenkomst te maken zodat ik zeker was dat alles in orde zou zijn voor de WW-uitkering.

Anne-Martha van Dijk

Geweldig geholpen door Kelly Hemstede. goede communicatie, en inzicht in de situatie , veel geduld en veel mailtjes verder tot een tevreden VSO gekomen. blij dat Kelly zoveel voor mij uit handen... Geweldig geholpen door Kelly Hemstede. goede communicatie, en inzicht in de situatie , veel geduld en veel mailtjes verder tot een tevreden VSO gekomen. blij dat Kelly zoveel voor mij uit handen heeft genomen in het contact met mijn werkgever.

Marta

Goede service. snelle reactie zeer goed contact met Kelly's vertegenwoordiger...heeft me veel geholpen

Sheryla

Mevrouw Capel heeft mij geholpen met het probleem die ik had met mijn werkgever.
Ik heb haar dienstverlening zeer positief ervaren. De manier waarop zij de hele situatie had opgepakt was heel professioneel. Zij heeft heel goed geluisterd naar wat ik wilde en heeft daar van uit de mogelijkheden geanalyseerd en aan mij voorgelegd. En dat vond ik heel belangrijk. Want ik had het gevoel dat er naar mij geluisterd werd. En uiteindelijk heeft zij meer gevraagd aan mijn werkgever waardoor ik uiteindelijk ook meer kreeg.

Mevrouw Capel was altijd bereikbaar en maakte duidelijke afspraken en kwam die ook na. Dat was ook heel belangrijk voor mij, gezien ik op haar kon steunen om voor mijn juridische belangen te zorgen. Ik hoefde me geen zorgen te maken hierover maar kon gerust mijn tijd besteden aan vb. het zoeken naar een andere baan.

Ik wil haar hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor haar medewerking en begrip. Het was zeker een grote opluchting wetende dat zij daar was om mij te helpen en ondersteunen.
Ik wens haar al het beste en zal zeker haar dienstverlening aan een andere persoon aanbevelen.