Kelly heeft mij vanaf het eerste contact uitstekend geholpen.
Sophie
Beste Kelly Hemstede,
Hartelijk dank voor de begeleiding in dit voor mij moeilijk proces.
Ik hoop dat ik dit binnenkort kan gaan afsluiten en verder kan gaan met herstellen.Beste Kelly Hemstede,
Hartelijk dank voor de begeleiding in dit voor mij moeilijk proces.
Nog bedankt voor de info m.b.t. PAWW. Ik ga er snel naar kijken wat dit is en waarvoor.
Ik ben zeer tevreden over jouw dienstverlening en ik vind jou, je bedrijf, een echte aanrader.
Dank je wel,
Sophie
Patrycja Gorna
Zeer tevreden
Esther Pauptit
Heel sceptisch was ik toen ik las dat ontslagjuristen Nederland mijn vso gratis zou beoordelen. Gelukkig werd ik snel gerustgesteld door een telefoontje van mevrouw K.A.W. (Kim) Snuverink. Zij...Heel sceptisch was ik toen ik las dat ontslagjuristen Nederland mijn vso gratis zou beoordelen. Gelukkig werd ik snel gerustgesteld door een telefoontje van mevrouw K.A.W. (Kim) Snuverink. Zij verzekerde mij ervan dat haar diensten voor mij echt gratis zouden zijn en dat ze mij zou helpen ervoor te zorgen dat ik zou krijgen waar ik recht op heb.
Ik heb het onderlinge contact als zeer prettig en gerustellend ervaren, bij onduidelijkheden kon ik bij haar terecht en ik hoefde mij niet druk te maken om het contact met mijn werkgever.
Ik ben blij dat ik mezelf van advies heb laten voorzien en niet genoegen heb genomen met wat mijn werkgever in eerste instantie stuurde. Het resultaat is dan ook beter dan ik had durven hopen.
Chantalle
Geholpen door Mevr Snuverink. Zeer snelle reactie. Altijd bereid om je te woord te staan. Goed advies.
Remy Le Blanc
Snel en fijn contact!
Prisca Vlaar
Ageethe de Groot heeft mij uitstekend ondersteund in een voor mij moeilijke periode. Zeer kundig en ook vol begrip voor de emotionele kant van de situatie. Ik voelde dat ik in goede handen was, wat...Ageethe de Groot heeft mij uitstekend ondersteund in een voor mij moeilijke periode. Zeer kundig en ook vol begrip voor de emotionele kant van de situatie. Ik voelde dat ik in goede handen was, wat erg geruststellend was. De communicatie was prima (ondanks mijn eigen beperkingen omdat ik soms vanuit mijn werk moest communiceren). Ook erg fijn dat collega's contact hebben onderhouden in het begin, dus complimenten voor jullie hele team. Ageethe heeft mijn ervaringen en wensen erg goed verwoord naar de werkgever. Ondanks dat de werkgever nauwelijks tot geen ruimte bood, heeft zij de situatie kunnen keren en toch nog kunnen verbeteren voor mij. Hartelijk dank daarvoor! Ik ben ontzettend blij dat ik contact met jullie heb gezocht. Ik zou Ageethe en het bedrijf aan iedereen aanraden die in een soortgelijke situatie zit.
B.Heuts
Ontslag juristen Nederland
Eric Van der Ham
Ronduit tevreden met ontslagjuristen.nl
Het eerste kontakt met de ontslagjuristen was snel gelegd en binnen 2 uur na aanmelding ben ik teruggebeld door een jurist. Door...Ronduit tevreden met ontslagjuristen.nl
Het eerste kontakt met de ontslagjuristen was snel gelegd en binnen 2 uur na aanmelding ben ik teruggebeld door een jurist. Door omstandigheden kon deze juist het niet verder afhandelen en mijn dossier is overgenomen door mw Ageethe de Groot. Ik ben erg tevreden over haar persoonlijke benadering en actieve inzet. De bereikbaarheid van haar is benoemenswaardig. Met het uitonderhandelde resultaat ben ik zeer tevreden!