Ik heb het contact met Kim Snuverink als erg prettig ervaren en mij zeer gesteund gevoeld door haar expertise in de juridische situatie waarvoor ikzelf de kennis niet in huis had. Dit gaf mij,...Ik heb het contact met Kim Snuverink als erg prettig ervaren en mij zeer gesteund gevoeld door haar expertise in de juridische situatie waarvoor ikzelf de kennis niet in huis had. Dit gaf mij, ondanks alle onzekerheden die bij een vso komen kijken, het vertrouwen op een goed resultaat. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de ondertekende overeenkomst het meest optimale resultaat is dat te behalen was. Nogmaals veel dank!
Petra Pietza
Zeer tevreden met Mr. Kim Snuverink. Snelle antwoorden, correcte afhandeling. Zeker aan te bevelen.
Mathilda Vermeer
Ik ben enorm tevreden met hoe het gehele proces is gelopen van het opstellen en afronden van het VSO. Dit is vooral tot een goed einde gekomen met de hulp van Ageethe de Groot van Ontslagjuristen...Ik ben enorm tevreden met hoe het gehele proces is gelopen van het opstellen en afronden van het VSO. Dit is vooral tot een goed einde gekomen met de hulp van Ageethe de Groot van Ontslagjuristen Nederland. De afgelopen twee jaar vond ik het hele zogeheten Tweede Spoor traject erg intensief en stressvol, laat staan de UWV keuring.
Dit daarintegen was een verademing. Ik vond de snelle communicatie erg prettig, en Ageethe was vaak en direct bereikbaar en gaf heldere uitleg. Het gaf mij een gevoel dat mijn vraagstuk in goede handen was!
Ik vond het erg prettig dat ik dit laatste stuk uit handen heb kunnen geven en ben erg tevreden met het resultaat.
Ben
Anneli
Kelly heeft mij vanaf het eerste contact uitstekend geholpen.
Sophie
Beste Kelly Hemstede,
Hartelijk dank voor de begeleiding in dit voor mij moeilijk proces.
Ik hoop dat ik dit binnenkort kan gaan afsluiten en verder kan gaan met herstellen.Beste Kelly Hemstede,
Hartelijk dank voor de begeleiding in dit voor mij moeilijk proces.
Nog bedankt voor de info m.b.t. PAWW. Ik ga er snel naar kijken wat dit is en waarvoor.
Ik ben zeer tevreden over jouw dienstverlening en ik vind jou, je bedrijf, een echte aanrader.
Dank je wel,
Sophie
Patrycja Gorna
Zeer tevreden
Esther Pauptit
Heel sceptisch was ik toen ik las dat ontslagjuristen Nederland mijn vso gratis zou beoordelen. Gelukkig werd ik snel gerustgesteld door een telefoontje van mevrouw K.A.W. (Kim) Snuverink. Zij...Heel sceptisch was ik toen ik las dat ontslagjuristen Nederland mijn vso gratis zou beoordelen. Gelukkig werd ik snel gerustgesteld door een telefoontje van mevrouw K.A.W. (Kim) Snuverink. Zij verzekerde mij ervan dat haar diensten voor mij echt gratis zouden zijn en dat ze mij zou helpen ervoor te zorgen dat ik zou krijgen waar ik recht op heb.
Ik heb het onderlinge contact als zeer prettig en gerustellend ervaren, bij onduidelijkheden kon ik bij haar terecht en ik hoefde mij niet druk te maken om het contact met mijn werkgever.
Ik ben blij dat ik mezelf van advies heb laten voorzien en niet genoegen heb genomen met wat mijn werkgever in eerste instantie stuurde. Het resultaat is dan ook beter dan ik had durven hopen.
Chantalle
Geholpen door Mevr Snuverink. Zeer snelle reactie. Altijd bereid om je te woord te staan. Goed advies.