R. CAI

Zeer goede hulp mogen ontvangen.

J. Nijhuis

Zeer positieve ervaring. Goed en adequaat geholpen.

Corine Smallegange

Heel prettig

Eric

Na gesprekken met de werkgever besloten tot een vso te komen. Deze laten checken door Kim van Ontslagjuristen Nederland. Na wat lastige onderhandelingen toch de volhardendheid en tot een goede... Na gesprekken met de werkgever besloten tot een vso te komen. Deze laten checken door Kim van Ontslagjuristen Nederland. Na wat lastige onderhandelingen toch de volhardendheid en tot een goede overeenkomst gekomen. Ik zal haar zeker aanbevelen.

Sharona van Dijk-Sleutjes

Zeer goed

Patricia

Door een onjuiste hyperlink op de UWV site, bleek mijn aanvraag per e-mail niet ontvangen. Omdat reactie uitbleef, besloot ik gelijk te bellen met de Ontslagjuristen en maakte zo kennis met Ilona.... Door een onjuiste hyperlink op de UWV site, bleek mijn aanvraag per e-mail niet ontvangen. Omdat reactie uitbleef, besloot ik gelijk te bellen met de Ontslagjuristen en maakte zo kennis met Ilona. Ze pakte het gelijk zeer serieus op; ze nam versnelt mijn aanvraag in behandeling en liet ook gelijk de hyperlink aanpassen. Ook zette ze duidelijk het financiële plaatje uiteen. Dit alles gaf gelijk rust en vertrouwen; allemaal punten niet geheel onbelangrijk in een tijd die vaak stressvol is. Een fijne klik en naast luisterend oor, vooral veel kennis en goede richtlijnen en adviezen. Alle contacten met Ilona zijn dan ook heel fijn verlopen. Snelle reacties met volop ruimte om goed punten te overleggen. Door haar vakkundige hulp heb ik mijn dienstverband met een correcte beëindiging-/ vaststellingsovereenkomst beëindigt; één die wel voldeed aan wederzijdse criteria. Dus erg dankbaar voor haar hulp. Mocht je onverhoopt ook in eenzelfde situatie terechtkomen, win dan altijd juridisch advies in. De Ontslagjuristen Nederland is hiervoor een uitstekend adres!

Babette

Bij het eerste telefooncontact met Ilona voelde het meteen goed.
Het luisterend oor en begrip wat ze mij gaf had ik echt nodig.
Door haar uitgebreide kennis en ervaring hebben we een goed...
Bij het eerste telefooncontact met Ilona voelde het meteen goed.
Het luisterend oor en begrip wat ze mij gaf had ik echt nodig.
Door haar uitgebreide kennis en ervaring hebben we een goed resultaat behaald. Ik zou dan ook iedereen ontslagjuristen Nederland aanbevelen.

Eline

Ik ben meer dan tevreden over de dienstverlening en het eindresultaat dat door Ilona Bennink is behaald.
Een zeer plezierig contact, duidelijke communicatie, de bereikbaarheid die erg goed is, snelle reactie, de ruimte voor mij om vragen te stellen en haar professionele hulp hebben geleid dat ik in deze stressvolle periode op een goede manier mijn dienstverband met een vaststellingsovereenkomst heb kunnen beëindigen. Ik ben erg dankbaar voor al haar hulp en advies!

Laura

My experience with Kelly Hemstede was very good, thank you for all your help, all the information, etc. You have no idea how much you have guided us. We are really thankful and we really appreciate... My experience with Kelly Hemstede was very good, thank you for all your help, all the information, etc. You have no idea how much you have guided us. We are really thankful and we really appreciate that. We are gonna recommend you when we listen somebody needs your help.
We wish a lot of success in each project of you!