Kundig en snel geholpen door Wendela van Ontslagjuristen Nederland. Er is goed naar mijn situatie geluisterd en we zijn gezamenlijk tot een goede oplossing gekomen!
Michelle
Positieve ervaring. Ik ben erg goed geholpen, er werd naar mij geluisterd en eventuele vragen werden duidelijk beantwoord. Ondanks dat je niet zit te wachten op ontslag heb ik het positief kunnen...Positieve ervaring. Ik ben erg goed geholpen, er werd naar mij geluisterd en eventuele vragen werden duidelijk beantwoord. Ondanks dat je niet zit te wachten op ontslag heb ik het positief kunnen afronden met behulp van mijn jurist (mevrouw de Groot).
Josien
Kim Snuverink heeft gecontroleerd of mijn vaststellingsovereenkomst aan alle belangrijke voorwaarden voldoet. Ook heeft ze met mijn werkgever onderhandeld over de beëindigingsvergoeding e.d. Kim...Kim Snuverink heeft gecontroleerd of mijn vaststellingsovereenkomst aan alle belangrijke voorwaarden voldoet. Ook heeft ze met mijn werkgever onderhandeld over de beëindigingsvergoeding e.d. Kim heeft me snel kunnen helpen en de communicatie was prettig en duidelijk. Voor vragen kon ik altijd bij haar terecht. Kim gaf fijn en eerlijk advies. Ik ben heel tevreden met de manier waarop ze mijn belangen heeft behartigd.
Edward
Ik dacht gelijk ik zoek iets op internet op om mij bij te staan en kwam gelijk bij jullie terecht. Ben ontzettend goed geholpen door mevrouw Capel . Super snel en toch even een luisterend oor wat er...Ik dacht gelijk ik zoek iets op internet op om mij bij te staan en kwam gelijk bij jullie terecht. Ben ontzettend goed geholpen door mevrouw Capel . Super snel en toch even een luisterend oor wat er van mijn kant ook in moest staan en niet . Hartstikke bedankt
Angélique Schreuders
Ik ben zeer tevreden met het resultaat dat door Yeraldin Scheper is behaald. De bereikbaarheid is heel goed, snel en ik heb ons contact altijd als prettig ervaren. Jouw expertise is groot en...Ik ben zeer tevreden met het resultaat dat door Yeraldin Scheper is behaald. De bereikbaarheid is heel goed, snel en ik heb ons contact altijd als prettig ervaren. Jouw expertise is groot en professioneel. Ik kan alleen maar vol lof zijn over jou.
Kim Dresse
Ik ben super blij met alle hulp die ik van Ageethe de Groot ontvangen heb. Toen ik contact opnam moest er met spoed gereageerd worden en ze heeft direct contact opgenomen met mijn bijna...Ik ben super blij met alle hulp die ik van Ageethe de Groot ontvangen heb. Toen ik contact opnam moest er met spoed gereageerd worden en ze heeft direct contact opgenomen met mijn bijna ex-werkgever. Ik hoefde zelf praktisch niks te doen. Ze heeft ontzettend haar best gedaan en ik kon niet blijer zijn met haar hulp.
Ruth
Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik ben geholpen door Ontslagjuristen Nederland. De communicatie is helder en ze maken de soms onduidelijke taal in een VSO begrijpbaar. Ze waren betrokken en...Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik ben geholpen door Ontslagjuristen Nederland. De communicatie is helder en ze maken de soms onduidelijke taal in een VSO begrijpbaar. Ze waren betrokken en luisteren echt naar je verhaal. Ik voelde me echt gehoord en ben erg tevreden met het eindresultaat dat ze voor me hebben weten te onderhandelen. Ik raad ze 100% aan!
Julie
Ik ben erg tevreden over de wijze waarop Ontslagjuristen Nederland mij heeft bijgestaan in een moeilijk periode. Snelle en duidelijke communicatie, professioneel en realistisch advies, veel gevoel...Ik ben erg tevreden over de wijze waarop Ontslagjuristen Nederland mij heeft bijgestaan in een moeilijk periode. Snelle en duidelijke communicatie, professioneel en realistisch advies, veel gevoel voor persoonlijke situatie en sterk in onderhandelingen. Zeker aan te raden!
Margreet
Zeer tevreden over hoe ontslagjuristen Nederland mij bij heeft gestaan in deze stressvolle periode. Snel en persoonlijk contact, komen na wat ze zeggen. Ben blij dat ze mij hebben bijgestaan en zou...Zeer tevreden over hoe ontslagjuristen Nederland mij bij heeft gestaan in deze stressvolle periode. Snel en persoonlijk contact, komen na wat ze zeggen. Ben blij dat ze mij hebben bijgestaan en zou ze bij iedereen aanbevelen.
Heleen Bakker
Uitstekende dienstverlening. Goed bijgestaan door Wendela. Aanrader!