R van Driel

Zeer positief,met name de deskundigheid van Nynke Capel! zij bijt zich in de zaak vast ! en met resultaat

A. Katwaroe

Uitstekend

Alissa

Heel goed geholpen door Kelly Hemstede met het tot een compromis komen met mijn werkgever. Snelle reacties op vragen en ook tijdens de intake heb ik een snelle reactie kunnen ontvangen van haar. Zij... Heel goed geholpen door Kelly Hemstede met het tot een compromis komen met mijn werkgever. Snelle reacties op vragen en ook tijdens de intake heb ik een snelle reactie kunnen ontvangen van haar. Zij heeft zich erg ingezet voor het beste eruit halen voor mij en heeft mij erg geholpen met aanvullende informatie over zowel de gang van zaken als de beste manier van aanpakken. Echt een aanrader!

D. J. v.d. Brink

Accuraat en snelle afhandeling

Barry

Erg kundig advies, snel en vriendelijk en ten alle tijden te bereiken, fijn dat het zo snel was afgehandeld.

Siebe

Kelly heeft deze toch wat benarde situatie een stuk gemakkelijker en duidelijker gemaakt voor mij. Ik ben blij met het resultaat! Daarnaast stond zeopen voor mijn vragen en nam je de tijd om... Kelly heeft deze toch wat benarde situatie een stuk gemakkelijker en duidelijker gemaakt voor mij. Ik ben blij met het resultaat! Daarnaast stond zeopen voor mijn vragen en nam je de tijd om eventuele zorgen weg te nemen.

Sander vergers

Ik heb een hele fijne professionele ervaring meegemaakt in een moeilijke tijd
Alles werd netjes uitgelegd en uitgevoerd.
Ben zeer tevreden over Mvr De Groot.en de rest van de collegas die...
Ik heb een hele fijne professionele ervaring meegemaakt in een moeilijke tijd
Alles werd netjes uitgelegd en uitgevoerd.
Ben zeer tevreden over Mvr De Groot.en de rest van de collegas die ik heb gesproken.
Harstikke bedankt.

Goede ervaringen met dit bedrijf!

John flier

Had van mijn baas een vaststellingsovereenkomst gehad en ik wende mij tot ONTSLAGJURISTEN NEDERLAND.NL binnen 1 dag werd ik teruggebeld door Jurist Kelly Hemstede een vrouw die goed naar je... Had van mijn baas een vaststellingsovereenkomst gehad en ik wende mij tot ONTSLAGJURISTEN NEDERLAND.NL binnen 1 dag werd ik teruggebeld door Jurist Kelly Hemstede een vrouw die goed naar je luistert en van aanpakken weet en ze stopt pas als ze het gewenste resultaat heeft behaald.

De bereikbaarheid was uitstekend als je haar nodig hebt je kan haar emaillen en bellen en je wordt snel van reactie voorzien.

Mijn conclusie over ONTSLAGJURISTEN NEDERLAND.NL en mijn Jurist Kelly Hemstede, Het is een top bedrijf ik raad het iedereen aan die soortgelijke problemen ervaart met zijn baas, Mijn jurist mevrouw Hemstede heeft me heel goed geholpen met mijn probleem ze stopte pas met mij toen ze het behaalde resultaat had bereikt.

Echt een TOPPER.

m.v.g. John Flier

D

Nynke heeft mij ontzettend goed bijgestaan en geholpen in een lastige tijd. Ze is niet alleen zeer deskundig, maar leeft ook mee, wanneer er, zoals in mijn geval, inhoudelijk nare reacties komen... Nynke heeft mij ontzettend goed bijgestaan en geholpen in een lastige tijd. Ze is niet alleen zeer deskundig, maar leeft ook mee, wanneer er, zoals in mijn geval, inhoudelijk nare reacties komen vanuit de tegenpartij. Haar werk heeft tot een prachtig resultaat geleid, waar ik haar dankbaar voor ben!