Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mevrouw Hemstede staat voor je klaar voor advies of vragen en houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen.
Jenny Man
Ik heb mevrouw de Groot als prettig en betrokken ervaren. Mevrouw de Groot was goed bereikbaar en ik sprak deze regelmatig. Ik had al eerder aangegeven, ik las in de brieven dat mevrouw...Ik heb mevrouw de Groot als prettig en betrokken ervaren. Mevrouw de Groot was goed bereikbaar en ik sprak deze regelmatig. Ik had al eerder aangegeven, ik las in de brieven dat mevrouw de Groot opstelde mijn belangen in terug.
Dao van Heijster
Ik wil Mevrouw K. Snuverink hartstikke bedanken voor al haar hulp. Dank voor je kundige advies, duidelijke communicatie, goede bereikbaarheid (via mail) en prima reactiesnelheid. Ik ben blij en...Ik wil Mevrouw K. Snuverink hartstikke bedanken voor al haar hulp. Dank voor je kundige advies, duidelijke communicatie, goede bereikbaarheid (via mail) en prima reactiesnelheid. Ik ben blij en tevreden met het behaalde resultaat. Daarnaast vind is ze een vriendelijke dame en heb ik de communicatie als prettig ervaren.
Mohamed Jebli
Ik ben geholpen door door Ilona zeer deskundig begrijpt haar vak alles gaat via telefoon werkt prima. In ieder geval van mij krijg je een 10.
Debbie Koolbergen
Ik ben echt ontzettend blij en dankbaar dat Kelly Hemstede mij zo goed geholpen heeft! Kelly is oplettend, adequaat, zorgvuldig en doortastend. Bedankt voor je inzet, je tijd en je geduld!!
Charlie Bijmans
Tijdens mijn procedure ben ik begeleid en geadviseerd door Nynke Capel. En ben super tevreden over het eindresultaat. De communicatie was vlot en duidelijk. Goede structuur rondom de procedure. Als...Tijdens mijn procedure ben ik begeleid en geadviseerd door Nynke Capel. En ben super tevreden over het eindresultaat. De communicatie was vlot en duidelijk. Goede structuur rondom de procedure. Als ik iemand tegenkom die een dergelijke procedure zou moeten doorlopen, zal ik absoluut ontslagjuristen Nederland aanraden. Nogmaals bedankt voor jullie punctuele werkzaamheden.
Marc Smit
Goede en kundige organisatie. Fijn!
Richard Souverein
Prettig, toegankelijk en menselijk
Mariska Begbie
Professioneel, betrokken
Pieter
Vanaf het eerste contact tot het afsluiten van het dossier hebben wij het contact met mevrouw de Groot, namens Ontslagjuristen Nederland, als zeer positief ervaren. Er wordt zeer snel op vragen,...Vanaf het eerste contact tot het afsluiten van het dossier hebben wij het contact met mevrouw de Groot, namens Ontslagjuristen Nederland, als zeer positief ervaren. Er wordt zeer snel op vragen, zowel telefonisch als mail verkeer, gereageerd. Punten die aangepast moesten worden in de overeenkomst werden rechtstreeks door Ontslagjuristen Nederland namens mevrouw de Groot, met de werkgever gecommuniceerd waardoor de cliënt geen zorgen had. Ik zal Ontslagjuristen Nederland dan ook zeker aanraden.