Joost H

Fijne partij die "op afstand" met goede raad en daad bijstond, in dit geval met een VSO voorstel. Goed overleg per mail en telefoon met Ageethe gehad. Ben ze bijzonder dankbaar voor het mooie... Fijne partij die "op afstand" met goede raad en daad bijstond, in dit geval met een VSO voorstel. Goed overleg per mail en telefoon met Ageethe gehad. Ben ze bijzonder dankbaar voor het mooie resultaat.

Liesbeth

Ageethe de Groot heeft mij deskundig geholpen in dit emotionele proces. Naast het zakelijke deel was er ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik twijfelde of je dit type trajecten online kan... Ageethe de Groot heeft mij deskundig geholpen in dit emotionele proces. Naast het zakelijke deel was er ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik twijfelde of je dit type trajecten online kan doorlopen maar het tegendeel is bewezen.

De snelheid van reageren, in korte tijd de inhoud van de case goed kunnen beoordelen en mij meenemen, adviseren en ontzorgen. We hadden veel contact per mail afgewisseld met telefonisch contact.

Ook na de afronding kreeg ik verdere informatie over de mogelijke vervolgsituatie.

J. A.

Dankzij de inzet van jurist mevrouw Bennink heb ik een sluitende vaststellingsovereenkomst, waarbij er financieel meer is uitgehaald dan werkgever in eerste instantie aanbood. Alles is zo opgesteld... Dankzij de inzet van jurist mevrouw Bennink heb ik een sluitende vaststellingsovereenkomst, waarbij er financieel meer is uitgehaald dan werkgever in eerste instantie aanbood. Alles is zo opgesteld dat ik eventueel een ww-uitkering kan aanvragen. Ook zijn er andere punten aan toegevoegd/verwijderd waaraan ik zelf niet gedacht zou hebben. Kortom, vakkundige hulp gehad!

Marcel van Beusekom

Geweldige service en super resultaten behaald voor ons .
Ik zou iedereen dit bureau aanbevelen en
Juriste Kim Snuverink super bedankt

Jolanda van Riet

Super goed geholpen,altijd direct reactie en goed advies.

Wilma

Ik heb de samenwerking met dit bedrijf als heel prettig ervaren, snelle reacties op mijn vragen. Goede bereikbaarheid en snel telefonisch contact.

Timothy Schipper

Ben zeer content met het hele proces van uw kant, de secuurheid, en snelheid waarmee alles is geregeld. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zo snel reageert op mails en telefoontjes als Kim... Ben zeer content met het hele proces van uw kant, de secuurheid, en snelheid waarmee alles is geregeld. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zo snel reageert op mails en telefoontjes als Kim Snuverink. Ook vind ik het verbazingwekkend hoe snel Kim Snuverink zo goed inhoudelijk op een mail kunt reageren. Dit heb ik als zeer prettig ervaren tijdens deze zaak, mede omdat het toch de nodige spanning met zich meebrengt op sommige momenten.

Ik zal Kim zeer zeker aan mensen aanbevelen.
Ik hoop niet dat ik juridische bijstand nodig heb in de toekomst, maar mocht dit nodig zijn dan zal ik aan jullie denken.

Henk

Heel fijn en vertrouwd

Anne Limburg

Kim Snuverink heeft mijn zaak behartigt en deze was zeer positief. Kwam haar afspraken na en heb fijne en positieve gesprekken met haar gehad.

van Duijn

Fijn contact, professioneel én kundig.