De ontslagjurist waar ik mee te maken had was professioneel, kundig, vriendelijk en zeer snel met reageren.
Ahmed Chakrouni
Frederika
Ik ben super blij met mijn ervaring met juriste Ilona Bennink! Ze zat overal bovenop, en ze reageerde en acteerde heel erg snel, zowel naar mij als naar mijn werkgever. Ze heeft me echt ontzorgt en...Ik ben super blij met mijn ervaring met juriste Ilona Bennink! Ze zat overal bovenop, en ze reageerde en acteerde heel erg snel, zowel naar mij als naar mijn werkgever. Ze heeft me echt ontzorgt en er meer uitgehaald voor mij dan ik dacht dat mogelijk was doordat ze zo met mij mee dacht. Het is allemaal erg snel en soepel verlopen.
Iera Broer
Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening. Na mijn eerste melding bij Ontslagjuristen Nederland kreeg ik al heel snel contact met Ilona en werd er gelijk actie ondernomen. Ilona handelde zeer...Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening. Na mijn eerste melding bij Ontslagjuristen Nederland kreeg ik al heel snel contact met Ilona en werd er gelijk actie ondernomen. Ilona handelde zeer snel en adequaat. Steeds fijne contacten met haar gehad zowel telefonisch als per email en zij heeft mij overal in meegenomen. Zonder Ilona was ik zelf nooit tot dit eindresultaat gekomen. Heel veel dank aan Ilona Bennink
Claudia van de Wijngaart
Zeer goed
Monique den Boer
Bij OJN ben ik uitstekend geholpen door Ilona Bennink.
Door de scherpe bereikbaarheid in mails en telefoongesprekken voelde ik me serieus bijgestaan.
En uiteraard ook door het...Bij OJN ben ik uitstekend geholpen door Ilona Bennink.
En uiteraard ook door het aanscherpen van bepaalde voorwaarden in de overeenkomst met mijn werkgever en het aanzienlijk verhogen van de transitievergoeding.
arno heiming
Ik ben uiteindelijk wel enorm blij toch een juriste, Mevr. Capen van uw bedrijf te hebben benaderd. Ik ben blij wat ze voor.me gedaan heeft . Ik heb me verbaasd dat mijn recht op ww misschien was...Ik ben uiteindelijk wel enorm blij toch een juriste, Mevr. Capen van uw bedrijf te hebben benaderd. Ik ben blij wat ze voor.me gedaan heeft . Ik heb me verbaasd dat mijn recht op ww misschien was komen vervallen en dat dit nu allemaal beter op papier staat door wat ze veranderd hebt. Mijn geduld op reacties was vaak op en gelukkig kon ze mij aangeven dat dit vaak niet meer als normaal was dat het zo lang duurde . En we zijn er ook achter da onderwijs goed dicht getimmerd is wat beterft die vast stellingsovereenkomst
Timo Martosatiman
Erg positief. Ontslagjuristen Nederland heeft me enorm goed geholpen bij het komen tot een goed resultaat, zelfs met de wetenschap dat mijn werkgever niet van plan was om de kosten te betalen. Ik...Erg positief. Ontslagjuristen Nederland heeft me enorm goed geholpen bij het komen tot een goed resultaat, zelfs met de wetenschap dat mijn werkgever niet van plan was om de kosten te betalen. Ik raad dit aan iedereen aan.
Rob Ros
Keurig te woord gestaan, duidelijk gemaakt welke dienstverlening aangeboden werd en bevredigend resultaat.
Nieke Thomas
Ik ben erg goed geholpen. Heel fijn dat de onderhandelingen met mijn werkgever voor me gedaan zijn, door iemand met verstand van zaken. Ik ben hierdoor ontzorgd en heb er een betere deal uit kunnen...Ik ben erg goed geholpen. Heel fijn dat de onderhandelingen met mijn werkgever voor me gedaan zijn, door iemand met verstand van zaken. Ik ben hierdoor ontzorgd en heb er een betere deal uit kunnen halen.