Noëlla Roex

Arbeidsjurist Kim Snuverynk heeft mij zéér goed geholpen. Zij zorgt ervoor dat er geen drempelgevoel is. Ze heeft mij goed ingelicht en ondersteund. Top!

Kelly

(Bewerkt)

Door mevrouw Snuverink ben ik goed geholpen, het contact heb ik als prettig ervaren en binnen no time is er een positief eindresultaat behaald.

Elise Almekinders

Goede service, op maat, nauwkeurig. Ilona kijkt goed naar de situatie is reëel in wat haalbaar is.

Jaleesa

Ik ben geholpen door mvr Ilona Bennink. Zoals op de site aangegeven werd ik daadwerkelijk binnen een uur al benaderd en van advies voorzien. Alle communicatie met mijn werkgever werd dezelfde dag... Ik ben geholpen door mvr Ilona Bennink. Zoals op de site aangegeven werd ik daadwerkelijk binnen een uur al benaderd en van advies voorzien. Alle communicatie met mijn werkgever werd dezelfde dag nog met mij gedeeld én overlegd. Al met al ben ik enorm blij dat ik Ontslagjuristen Nederland heb benaderd. Alleen had ik deze 'strijd' met mijn werkgever nooit aan kunnen gaan en al helemaal niet kunnen winnen! Bedankt Ilona!

Jeanine

Ik ben zeer professioneel en deskundig geholpen door Kim. Achteraf gezien ontzettend blij dat ik een arbeidsjurist heb ingeschakeld om de onderhandelingen voor mij te doen. Ik kan het iedereen... Ik ben zeer professioneel en deskundig geholpen door Kim. Achteraf gezien ontzettend blij dat ik een arbeidsjurist heb ingeschakeld om de onderhandelingen voor mij te doen. Ik kan het iedereen aanraden om gebruik te maken van een arbeidsjurist via Ontslagjuristen Nederland.

Léonie B.

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar ik ben heel erg blij met de rol van Ilona in dit traject. Ik heb haar ervaren als erg scherp en kundig, goed in de onderbouwing en heel nauwkeurig. Ze... Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar ik ben heel erg blij met de rol van Ilona in dit traject. Ik heb haar ervaren als erg scherp en kundig, goed in de onderbouwing en heel nauwkeurig. Ze heeft naast uitstekende kennis van de wetgeving ook oog voor de mens. Ik vond het erg prettig samenwerken. Ik had veel vertrouwen in haar, simpelweg omdat ze dat waarmaakte. Daarnaast heel blij met het resultaat! Ik als kritische HR Manager kan Ilona echt van harte aanbevelen!

NS

Geachte mevrouw Melenhorst,

Allereerst bedankt voor uw dienstverlening bij de totstandkoming van de VSO.
Dit is naar volle tevredenheid verlopen.

Het contact met u was...
Geachte mevrouw Melenhorst,

Allereerst bedankt voor uw dienstverlening bij de totstandkoming van de VSO.
Dit is naar volle tevredenheid verlopen.

Het contact met u was supersnel gelegd,
Reacties volgden heel vlot.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben.

Mochten mensen uit mijn omgeving ooit hulp nodig hebben, zal ik zeker uw naam doorgeven.

Yana L

Ik ben ontzettend tevreden met het niveau van de dienstverlening die ik heb ontvangen. De spoedige hulp van mevrouw Nynke Capel, haar goede bereikbaarheid, professionele advies en vriendelijke... Ik ben ontzettend tevreden met het niveau van de dienstverlening die ik heb ontvangen. De spoedige hulp van mevrouw Nynke Capel, haar goede bereikbaarheid, professionele advies en vriendelijke houding hebben een moeilijk moment in mijn leven makkelijker gemaakt. Ik voelde me gehoord, en ze gaf mij het gevoel dat ik haar expertise kon vertrouwen. Ik ben tevreden met het eindresultaat en de verbeterde voorwaarden in mijn vaststellingsovereenkomst.

Bardette Visch

Helpen snel en professioneel. Geven duidelijk advies. Geholpen door Ilona Bennink.