Suzanna

Ik ben geholpen door Kim, en vanaf het begin tot einde heeft ze mij goed geholpen. In de avond wat opgestuurd en de volgende ochtend gelijk een telefoon van Kim. Ik kan Ontslagjuristen Nederland... Ik ben geholpen door Kim, en vanaf het begin tot einde heeft ze mij goed geholpen. In de avond wat opgestuurd en de volgende ochtend gelijk een telefoon van Kim. Ik kan Ontslagjuristen Nederland zeker aanbevelen, geen twijfel aan 😄

Ebel Berghuis

Het contact is zakelijk, vriendelijk , vlot en correct

Bert

De ondersteuning, begeleiding, communicatie, en opvolging van Ilona waren buitengewoon.

Ik heb dit nog nooit zelf meegemaakt maar als ik hoor hoe anderen hun ervaring is dan steek je er met kop en schouders bovenuit.

Dus een dikke pluim.

Sander

Transparant, eerlijk en snel. Erg tevreden over de algehele service - dank aan Ilona!

Heidy Elzerman

Vriendelijk geholpen en eerlijke haalbare opties gekregen. Ik ben geholpen door Ilona en die belde binnen een uur na verzenden van het svo. Ze raadde af om te tekenen en gaf de opties door. Vriendelijk geholpen en eerlijke haalbare opties gekregen. Ik ben geholpen door Ilona en die belde binnen een uur na verzenden van het svo. Ze raadde af om te tekenen en gaf de opties door.
Tot het definitieve slot heeft ze me bijgestaan.

Fabiënne

Fijn geholpen met deskundig advies!

Euqinio Braams

Nynke Capel,

Nynke Capel,

Bedankt voor uw inspanning en inzet. Ik waardeer het enorm. U heeft een groot stresspunt voor mij opgelost met uw expertise. Ik kan mij nu echt volledig richten op mijn toekomst dankzij uw hulp. Heel behulpzaam en denk ook mee over zaken waar ik zelf niet over na heb gedacht of geen weet van had.

Nogmaals hartelijk bedankt!

Susan Bravenboer

Geweldig!
Ik ben Ilona Bennink erg dankbaar.

Jan koch

Prima! Duidelijke communicatie, alles via de mail ! Zeer tevreden