Het geboekte resultaat is mede te danken aan de expertise van Ilona van Ontslagjuristen Nederland BV. Duidelijke communicatie en afspraken, goede bereikbaarheid, snel handelen en adequate bemiddeling en goed advies. Ik kan iedereen Ontslagjuristen Nederland BV aanraden. Dank je wel Ilona.
Jolanda
Contact met Kim (en Ilona) als zeer prettig ervaren. Zeer tevreden met de juridische hulp en het behaalde resultaat. 1000x dank
Coen
Eerlijk en professioneel advies
Brigitte
Ze hebben doorgezet en alles eruit gesleept wat in de mogelijkheden lag.
Freddie A
Erg fijn geholpen door Wendela. Snelle communicatie en schakelmomenten. Goede en duidelijke aanpak! Erg bedankt?
S.S.P.H
Zeer prettig en professioneel bijgestaan door mevrouw Bennink. Erg tevreden met het hele traject én het behaalde resultaat.
Paul
Behulpzaam, goed bereikbaar, actief, duidelijk.
Martin Muilwijk
De contacten heb ik als zeer prettig ervaren. Dit ging vlot, ik sprak met ervaren juristen en zij hebben het maximale voor ons eruit kunnen halen. Hartelijk dank hiervoor!
Maud Roefs
Contact gehad met mevrouw Wendela Melenhorst. Goede bereikbaarheid, snelle actie en uiteindelijk een heel mooi resultaat bereikt. Ik ben weer gerustgesteld!
S.S.P.H.
Zeer tevreden met de juridische hulp én het behaalde resultaat.