T.P. Pham

Heel professioneel

Ada van Glabbeek

Ilona Bennink heeft ons juridisch bijgestaan bij mijn ontslag.
Ilona Bennink heeft ons juridisch bijgestaan bij mijn ontslag.
Ik heb haar dienstverlening als zeer positief ervaren. De reviews op jullie website zijn wat dat betreft volledig bewaarheid. zij was erg goed bereikbaar en in de paar keer dat dat niet direct het geval was, nam ze nog dezelfde dag contact op.
De communicatie heb ik als erg prettig ervaren. Ondanks de moeizame communicatie tussen haar en mijn ex-werkgever ging zij er elke keer weer met volle energie mee verder. Dat is ook de reden dat ze veel meer voor elkaar heeft gekregen dan ik ooit zou hebben bereikt.
Mail en telefonisch contact was altijd snel en helder. Ook luisterde ze goed zodat ik mijn twijfels goed kon duiden.
Het heeft uiteindelijk lang geduurd maar dat was voor 100 procent te wijten aan een ondeskundige werkgever die de boel consequent vertraagde. De juridische kennis van Ilona en haar niet aflatende inzet hebben mij niet alleen een uitstekend resultaat gebracht qua vaststellingsovereenkomst, maar ook een heel goed gevoel qua rechtvaardigheid ten aanzien van mijn ex-werkgever.
Bedankt voor alle support!

Ada van Glabbeek

Wilhelmien Franken

In één woord: UITSTEKEND!

Cathelijne

Ik kan alleen maar lovend zijn, ik ben heel prettig te woord gestaan en later via de mail was er vlot contact.
Al met al is het snel opgelost en ik denk dat dit voor alle mensen die in een gelijke situatie zitten, het beste is wat je kan hebben.

Wendela, enorm bedankt voor je inzet en luisterend oor!

L.T.

Zeer deskundig geholpen en uiterst goed geadviseerd door Kim en Wendela.

Ryanne Martini - Bakker

Ze zijn snel en op korte termijn beschikbaar. Ik heb een veilig gevoel gehad door soms 2 a 3 keer te vragen en daar werd rustig op gereageerd. Ik ben hier vriendelijk behandeld en mocht altijd... Ze zijn snel en op korte termijn beschikbaar. Ik heb een veilig gevoel gehad door soms 2 a 3 keer te vragen en daar werd rustig op gereageerd. Ik ben hier vriendelijk behandeld en mocht altijd bellen of vragen stellen.
Ik heb altijd duidelijk een antwoord gekregen op mijn vragen of hoe ik moest handelen.

Paul R.

Ik vind dat we een prima resultaat geboekt hebben en dat is zeker te danken aan de expertise van Ontslagjuristen Nederland BV, het snelle handelen en vooral een adequate bemiddeling. Mijn beleving... Ik vind dat we een prima resultaat geboekt hebben en dat is zeker te danken aan de expertise van Ontslagjuristen Nederland BV, het snelle handelen en vooral een adequate bemiddeling. Mijn beleving is dat men te allen tijde zeer goed bereikbaar is, doeltreffend reageert. Ik heb voortdurend het gevoel gehad er niet alleen voor te staan en dat ik elk moment aan kan komen met vragen. Voorts heb ik het contact met Ontslagjuristen Nederland BV, als zeer prettig ervaren, geruststellend en verzekerend. Ik heb goed advies gekregen. Ik kan iedereen Ontslagjuristen Nederland BV aanraden. Ik ben een tevreden cliënt.

Miranda

Nadat ik een concept VSO had doorgestuurd werd er al binnen een half uur contact opgenomen door Ilona Bennink. Ze had een aantal kanttekeningen en adviezen. Dit gaf voor mij de doorslag om gebruik... Nadat ik een concept VSO had doorgestuurd werd er al binnen een half uur contact opgenomen door Ilona Bennink. Ze had een aantal kanttekeningen en adviezen. Dit gaf voor mij de doorslag om gebruik te maken van haar diensten. Ilona en Wendela hebben mij zorgen en stress ontnomen door alles met (ex) werkgever af te handelen. Met een heel goed resultaat. Alsnog hartelijk dank hiervoor!

Bas

Binnen een half uur na het uploaden van mijn VSO werd ik gebeld door Ilona die alles toen met me doornam. Ze kwam gelijk met een aantal goede argumenten die nog miste in het voorstel. Uiteindelijk... Binnen een half uur na het uploaden van mijn VSO werd ik gebeld door Ilona die alles toen met me doornam. Ze kwam gelijk met een aantal goede argumenten die nog miste in het voorstel. Uiteindelijk heeft ze de onderhandelingen met mijn (oude) werkgever overgenomen en heeft Ilona er een beter voorstel weten uit te slepen. Mijn dank en waardering is groot!