Jan van der Linde

Hulp bij ontslag

Paulina Lesniak

Ik ben erg blij met de samenwerking met Mevrouw Melenhorst. Snelle en professionele aanpak van de zaak met een bevredigend resultaat. Nogmaals bedankt hiervoor ❤️

Reza Moesawi

Beste Kim,

Nogmaals bedankt voor de hulp de afgelopen tijd. Ik heb het contact tussen ons, jouw expertise en het behaalde resultaat als prettig ervaren.

Ik heb hier...

Beste Kim,

Ik heb hier geen op- en/of aanmerkingen op.

Linda

Alles was super snel afgehandeld. Het contact via de mail en telefonisch was top!
Ik zal zeer zeker aan andere, mochten zij ook tegen dit soort problemen aanlopen, Ontslagjuristen Nederland aanbevelen!

Kim Snuverink nogmaals heel erg bedankt voor je hulp!

Anouk

Mijn ervaring met Ontslagjuristen Nederland is zeer positief. Ik ben geholpen door Mevrouw G.D.L. Bennink. Zij heeft me uitermate zorgvuldig geholpen, nam ruim de tijd om mijn vragen te... Mijn ervaring met Ontslagjuristen Nederland is zeer positief. Ik ben geholpen door Mevrouw G.D.L. Bennink. Zij heeft me uitermate zorgvuldig geholpen, nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ook stelde ze me gerust bij momenten dat ik me wat zorgen maakten. Ik ontving snel reactie, en ze informeerde me bij elke stap die ze ging zetten. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om contact op te nemen met Ontslagjuristen Nederland.

Inez Olde

Ilona Bennink heeft mij bijgestaan. Binnen een kwartier naar het opsturen van mijn vso, had ik haar aan de telefoon.
Ze kwam kordaat over, gaf duidelijk advies en wilde ook mijn mening horen....
Ze kwam kordaat over, gaf duidelijk advies en wilde ook mijn mening horen. Alles werd snel teruggekoppeld en ik kon altijd contact met haar opnemen als ik vragen had.
Met een eindresultaat waar ik tevreden over ben.
Nogmaals bedankt hiervoor!

Jeannette Lulofs

Ik heb via mijn vriendin de tip gekregen om jullie te benaderen. Vanaf het eerste moment heb ik dit als zeer prettig ervaren. Na mijn aanmelding via de site, werd ik bijna direct teruggebeld. Ik heb via mijn vriendin de tip gekregen om jullie te benaderen. Vanaf het eerste moment heb ik dit als zeer prettig ervaren. Na mijn aanmelding via de site, werd ik bijna direct teruggebeld.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de eigen bijdrage en de bereikbaarheid was optimaal, wij hebben zefs tijdens mijn vakantie op diverse manieren contact met elkaar gehad, of het nu via de telefoon, email of via teams was, alles werkte als een geoliede machine.

Ik heb Ilona Bennink haar passie voor het vak gevoeld, ze is een gedreven, resultaatgerichte jurist waarbij ze de klantverwachting weet te overtreffen. Daarnaast staat Ilona voor "afspraak is afspraak", dat siert haar.
Via deze weg wil ik haar nogmaals bedanken voor haar hulp, zonder Ilona had ik aan het kortste eind getrokken en waarschijnlijk vrij snel getekend.

Peter en Georgette

Zeer betrokken goed verloop

Syliano Babel

Ik heb de dienstverlening als zeer positief ervaren, ik ben vanaf het begin tot het eind goed bijgestaan. Ook was de bereikbaarheid van de jurist zeer goed en werden mijn vragen snel beantwoord. Het... Ik heb de dienstverlening als zeer positief ervaren, ik ben vanaf het begin tot het eind goed bijgestaan. Ook was de bereikbaarheid van de jurist zeer goed en werden mijn vragen snel beantwoord. Het resultaat dat we voor doel hadden is behaald binnen de gewenste tijd. Als ik ooit weer een geschil heb zou ik hier zonder nadenken weer naartoe.

John Blaauw

(Bewerkt)

Ik ben bijgestaan door mevrouw Melenhorst.
Door haar snelle handelen is mij veel ellende bespaart gebleven.
Dankzij haar goede kennis van zaken en vlotte aanpak ben ik binnen een week...
Ik ben bijgestaan door mevrouw Melenhorst.
Door haar snelle handelen is mij veel ellende bespaart gebleven.
Dankzij haar goede kennis van zaken en vlotte aanpak ben ik binnen een week samen met mijn werkgever tot een passend ontslag gekomen met de juiste voorwaarden. Dit heeft veel stress voorkomen.
Mevrouw Melenhorst zorgde ervoor dat ik ten alle tijde op de hoogte werd gehouden van de ontwikkelingen. Ik ben erg blij dat ik van haar diensten gebruik heb mogen maken en beveel haar bij een ieder aan die met een geschil zit waarvan je niet weet wat je er mee aan moet.