Super jurist, hele snelle reactie, binnen een week was alles rond.
Lianne
Geholpen door mvr Ilona Bennink en ben haar zeer dankbaar voor het behaalde resultaat en dit was zeker zonder haar professionele inzichten niet gelukt!
M
Top
Frans
Fijne en snelle communicatie met een goed resultaat
Dustin Gunzel
Zeer professioneel behandeld en uitstekende service + nazorg.
Sarah
Het eerste contact met Wendela was snel en plezierig. Ilona heeft het overgenomen en het proces begeleid. De bereikbaarheid was uitstekend. Zowel via de mail als telefonisch werd er snel...Het eerste contact met Wendela was snel en plezierig. Ilona heeft het overgenomen en het proces begeleid. De bereikbaarheid was uitstekend. Zowel via de mail als telefonisch werd er snel en adequaat gecommuniceerd. Ilona was begaan met Sarah en luisterde goed naar de problemen die speelden. Haar deskundigheid heeft geholpen om tot een goed resultaat te komen. We zijn Ilona heel dankbaar voor de professionele ondersteuning.
Henka
Kim komt te allen tijde haar afspraken na. Ze is professioneel, behulpzaam en alert. Ze heeft ons na volle tevredenheid bijgestaan.
Edwin
Heel erg bedankt voor alle hulp die je (Kim Snuverink) mij geboden hebt. Ik ben blij dat we contact hebben gezocht en zal jou (en ontslagjuristen Nederland) zeer zeker aanraden bij anderen. Je hebt...Heel erg bedankt voor alle hulp die je (Kim Snuverink) mij geboden hebt. Ik ben blij dat we contact hebben gezocht en zal jou (en ontslagjuristen Nederland) zeer zeker aanraden bij anderen. Je hebt mijn zaak snel opgepakt en op een hele professionele manier. Ik wil je bedanken voor de tijd die je hebt genomen, hoe gedetailleerd je door de stukken en informatie bent gegaan en je uitstekende werk. Ik vond het contact tussen ons en jou heel erg prettig. Je bent heel erg vriendelijk, nauwkeurig en zit boven op de zaak. Ik waardeer heel erg dat je vertrouwen had in mijn case en dat je het voor mij hebt opgepakt en hebt opgelost. Je bent altijd erg goed bereikbaar geweest, reageerde snel op mij en op de berichten van Tempo-Team. Heel erg fijn dat je op alle mogelijke manieren contact probeerde te krijgen met de contactpersonen bij Tempo-Team, ook al was de reactiesnelheid en de manier van communiceren vanuit Tempo-Team niet altijd even snel en fijn. Ik ben erg blij met het resultaat en dat ik dit hoofdstuk nu kan afsluiten. Bedankt voor alles en ik wens je het allerbeste!
Margo van Heummen
Ik heb de bemiddeling van Kim Snuverink als zeer deskundig en betrouwbaar ervaren. Ze gaat tot het uiterste haalbare. Het resultaat is naar mijn tevredenheid. Ze reageerde snel via de mail of...Ik heb de bemiddeling van Kim Snuverink als zeer deskundig en betrouwbaar ervaren. Ze gaat tot het uiterste haalbare. Het resultaat is naar mijn tevredenheid. Ze reageerde snel via de mail of telefonisch, zelfs in de avond uren. Ik voelde me daardoor zeer gehoord en gesteund.