In de tijd van onzekerheid heeft mevr. Dian Schouten mij ontzettend goed juridisch ondersteund en onzekerheden weggenomen. Zeer positieve ervaring! Er wordt snel gehandeld en op vragen of...In de tijd van onzekerheid heeft mevr. Dian Schouten mij ontzettend goed juridisch ondersteund en onzekerheden weggenomen. Zeer positieve ervaring! Er wordt snel gehandeld en op vragen of emails gereageerd. Bereikbaarheid zeer professioneel. Zonder deze hulp had ik een aantoonbaar minder resultaat uit mijn VSO gehaald. Dank daarvoor!
Ashley
Mijn ervaring met Dian was ontzettend positief. Dian was zeer grondig en merkte onmiddellijk op wanneer er iets niet klopte tijdens de onderhandelingen. En gedurende het hele proces reageerde ze...Mijn ervaring met Dian was ontzettend positief. Dian was zeer grondig en merkte onmiddellijk op wanneer er iets niet klopte tijdens de onderhandelingen. En gedurende het hele proces reageerde ze snel op zowel mij als mijn werkgever. Al met al gaf ze me een heel gerustgesteld en zelfverzekerd gevoel in een zeer stressvolle situatie.
Dustin Man
Ik vond de mail bereikbaarheid erg goed en snel, het contact vond ik fijn. Mijn ervaring met Laura Hickford / ontslagjuristen.nl vond ik goed en er kwam snel grip en duidelijkheid in mijn situatie...Ik vond de mail bereikbaarheid erg goed en snel, het contact vond ik fijn. Mijn ervaring met Laura Hickford / ontslagjuristen.nl vond ik goed en er kwam snel grip en duidelijkheid in mijn situatie en op de zaak. Voor de rest ben ik tevreden met het behaalde resultaat!
Miranda
Positief, betrouwbaar, veerkrachtig
Henk Kroes
Zeer Goed tot uitstekend
sarah poll
Hoi Celine,
Excuus voor de late reactie. Nogmaals dank voor de samenwerking en hulpverlening.
Ik moest nog feedback terugsturen.
Vond het contact...Hoi Celine,
Ik moest nog feedback terugsturen.
Vond het contact fijn, voelde mij gehoord en veilig bij je. Ook de bereikbaarheid via telefoon- mail en het snelle terugbellen was erg fijn. Dit was de eerste keer dat ik dit zo heb gedaan en moest doen. Eerder geen conflict gehad.
Het eindresultaat is voor mij prima, ben blij dat ik ervan af ben. Wellicht een te harde inzet voor ontslagvergoeding, maar dat ter zijde. Had het gelukt was het mooi geweest, wellicht iets lager inzetten was ook prima geweest. Maar goed, het eindresultaat is dat ik nu even kan bijkomen en vooral kan richten op mijn nieuwe baan. Weer terug naar een functie die er eigenlijk niet meer is zou killing geweest zijn, mentaal.
Iniedergeval hartelijk dank voor de hulp.
Jaap Koopmans
De snelle reactie van ojnl om te willen bemiddelen met mijn ontslag vond ik erg prettig. Het afhandelen is goed en doortastend verlopen. Laura Hickford heeft mij zeer goed geholpen , veel dank...De snelle reactie van ojnl om te willen bemiddelen met mijn ontslag vond ik erg prettig. Het afhandelen is goed en doortastend verlopen. Laura Hickford heeft mij zeer goed geholpen , veel dank daarvoor!
Abigail
De heer Sander, heeft mij uitstekend geholpen. Heel goed bereikbaar en maakte echt werk van mij dossier. Hartelijk dank.
Jacques Haas
Zeer positief. Nienke heeft mij enorm geholpen. Ze was altijd goed te bereiken en supersnel met reageren, naar mij toe maar ook naar mijn werkgever. Nienke kwam bij mij over als een echte...Zeer positief. Nienke heeft mij enorm geholpen. Ze was altijd goed te bereiken en supersnel met reageren, naar mij toe maar ook naar mijn werkgever. Nienke kwam bij mij over als een echte expert op dit gebied. Resultaat is dan ook zeer bevredigend. Zal haar zeker aanbevelen.