Dit was voor mij de eerste keer dat ik een jurist nodig had. Het is fijn dat ze de tijd voor je nemen en alles duidelijk uitleggen. Ze zijn goed bereikbaar en werken snel.
Zeer tevreden over de dienstverlening en kundigheid van mevrouw Snuverink. Ik voelde mij erg gehoord en gesteund in het proces.
Zonder enige aarzeling beveel ik Mevrouw Kim Snuvering aan. Haar kennis van zaken is indrukwekkend, zo ook de manier waarop ze mijn zaak zeer professioneel aanpakte. Bevlogen, empathisch en...Zonder enige aarzeling beveel ik Mevrouw Kim Snuvering aan. Haar kennis van zaken is indrukwekkend, zo ook de manier waarop ze mijn zaak zeer professioneel aanpakte. Bevlogen, empathisch en vastberaden heeft ze mij geadviseerd, ondersteund en na alle tevredenheid de zaak afgerond.
Bart Hasselman
Halverwege mijn gesprekken voor een VSO kwam ik met mevrouw Snuverink in contact. Mijn vraag was om te controleren of alles in de overeenkomst wettelijk gezien correct was. Uiteindelijk heeft ze...Halverwege mijn gesprekken voor een VSO kwam ik met mevrouw Snuverink in contact. Mijn vraag was om te controleren of alles in de overeenkomst wettelijk gezien correct was. Uiteindelijk heeft ze meer voor mij kunnen betekenen dan dat en hebben we er meer uit kunnen halen dan ik van tevoren had ingeschat.
De contact momenten heb ik als zeer prettig ervaren en de respons tijd was zeer snel.
Bedankt Kim!
Mariska Kolk
Super tevreden
Jilles Bevelander
Beste mevrouw Snuverink,
Super bedankt voor alle inzet. We zijn dan ook uiterst zeer tevreden, het contact verliep erg goed, er werd snel en duidelijk gecommuniceerd en er werd erg goed meegedacht. Dankzij uw vastberadenheid zijn we veel verder gekomen, dan dat wij ooit zelf zouden kunnen komen. Dit was ons alleen nooit gelukt. We zijn daarom ook erg blij met het behaalde resultaat, ondanks dat de situatie behoorlijk complex en rommelig was. Alles is daardoor nu wel duidelijk gemaakt. Nogmaals dank!