Zeer positieve ervaring, Kim Snuverink heeft me kundig en snel bijgestaan. Ze is duidelijk en komt afspraken goed na.
Bouras
Goeie service en snelle schakel top top top
M. W.
Helemaal top. Snelle en correcte afhandeling.
Mevr. van den Berg
Ik wil Kim Snuverink hartelijk danken voor haar hulp. Haar professionele reacties, het onwijs snelle schakelen en de professionele en prettige manier van communiceren. Ik zou haar zeker aanraden aan...Ik wil Kim Snuverink hartelijk danken voor haar hulp. Haar professionele reacties, het onwijs snelle schakelen en de professionele en prettige manier van communiceren. Ik zou haar zeker aanraden aan mijn omgeving door het fijne contact. Ik ben blij met het resultaat en voelde me gehoord en gesteund door haar kennis en expertise. Nogmaals dank voor alles.
Kim Snuverink heeft me optimaal geholpen. Ze denkt goed met je mee en handelt het snel voor je af met duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden over alles bedankt Kim! Zonder uw begeleiding en...Kim Snuverink heeft me optimaal geholpen. Ze denkt goed met je mee en handelt het snel voor je af met duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden over alles bedankt Kim! Zonder uw begeleiding en ondersteuning was het vast anders gelopen
Wendela Melenhorst
Top
Arjan Sparreboom
Top
louise
Bijna "per ongeluk" bij dit bedrijf terecht gekomen en ben zeer blij verrast over de dienstverlening. Ik was enorm ontzorgt door het goede inhoudelijke advies en het was fijn dat het contact met...Bijna "per ongeluk" bij dit bedrijf terecht gekomen en ben zeer blij verrast over de dienstverlening. Ik was enorm ontzorgt door het goede inhoudelijke advies en het was fijn dat het contact met mijn werkgever ook via jullie kon lopen. Mede hierdoor is deze laatste fase heel vlot verlopen en is het contact met mijn werkgever goed gebleven en dat wilde ik graag. Wat ik ook fijn vond was dat ik niks te maken heb gehad met de facturatie en dat de bereikbaarheid heel goed was.
Al met al een hele positieve ervaring en ik zal jullie zeker aanbevelen.
rené bemelmans
Door jullie hulp hebben we het nare gevoel dat ik had door het behoorlijke onverwachte ontslag toch nog een positieve draai kunnen geven doordat we er een prima VSO uit hebben kunnen slepen. Door jullie hulp hebben we het nare gevoel dat ik had door het behoorlijke onverwachte ontslag toch nog een positieve draai kunnen geven doordat we er een prima VSO uit hebben kunnen slepen.
Het no cure no pay principe is mijns inziens heel goed gekozen en zal veel potentiële klanten over de streep trekken. Jullie dienstverlening is prima, net als de bereikbaarheid. Het contact met was zeer prettig, de deskundigheid is erg groot en ook op sociaal vlak vond ik het erg prettig communiceren. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat we niet met een positief resultaat af zouden sluiten. Mochten er in de toekomst bekenden van me in een soortgelijke situatie terecht komen dan zal ik hen zeer zeker naar jullie doorverwijzen.