Na een eerste telefonisch contact had ik binnen een uur al het vertrouwen in jullie. Kim, een prettige stem, luisterend naar mijn verhaal en heeft iedere keer mij een terugkoppeling gegeven werd...Na een eerste telefonisch contact had ik binnen een uur al het vertrouwen in jullie. Kim, een prettige stem, luisterend naar mijn verhaal en heeft iedere keer mij een terugkoppeling gegeven werd mijn juriste om mij bij te staan in een VSO. Het contact wat ze ook gevoerd heeft buiten mij om, naar mijn leidinggevende heeft mij heel veel rust gebracht. Ook de vraag voor en na mijn operatie hoe het met mij ging vond ik erg prettig. De snelheid van aanname van een telefoontje en een terugbelverzoek, of mail verliep ook zeer snel. Ik zeg nogmaals Kim bedankt voor de begeleiding in het hele traject.
Chris van Dam
Informeel contact en dat was heel prettig in deze vervelende situatie. Door de bemiddeling van juriste Wendela heb ik een veel beter voorstel ontvangen van mijn werkgever. Aanrader voor iedereen in...Informeel contact en dat was heel prettig in deze vervelende situatie. Door de bemiddeling van juriste Wendela heb ik een veel beter voorstel ontvangen van mijn werkgever. Aanrader voor iedereen in een ontslagsituatie.
Elisabeth Stoeten
Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze van Mendela Melenhorst. Ze reageert heel snel en handelt snel. Waarbij ze goed doorvraagt en zich inleest. Het meest prettige vind ik dat ze alles in...Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze van Mendela Melenhorst. Ze reageert heel snel en handelt snel. Waarbij ze goed doorvraagt en zich inleest. Het meest prettige vind ik dat ze alles in overleg doet, waarbij mijn behoeften leidend zijn. Ik heb haar als zeer deskundig ervaren en ben heel erg tevreden met het eindresultaat.
Femke Nijboer
Ik ben altijd heel beleefd geholpen. De jurist die mij geholpen heeft, mevrouw Snuverink, heeft mij ontzettend goed ondersteund en geadviseerd. Het was altijd heel duidelijk voor mij, snel en...Ik ben altijd heel beleefd geholpen. De jurist die mij geholpen heeft, mevrouw Snuverink, heeft mij ontzettend goed ondersteund en geadviseerd. Het was altijd heel duidelijk voor mij, snel en adequaat.
Robin Peeters
Mevrouw Snuverink complimenten naar u toe! Onwijs bedankt!
kitty
Ik werd prettig geholpen.
Geja Mulder
Zeer kundig en adequaat handelen
C.de Jong
Zeer tevreden van begin tot eind
Roy
Heel tevreden. Een aanrader
Kim
Snelle reactie op de aanvraag om een vso na te laten kijken. Geholpen door mevrouw Snuverink, mailverkeer zeer vlot en ook telefonisch snel bereikbaar. Zeker aan te raden als je er zelf niet uit...Snelle reactie op de aanvraag om een vso na te laten kijken. Geholpen door mevrouw Snuverink, mailverkeer zeer vlot en ook telefonisch snel bereikbaar. Zeker aan te raden als je er zelf niet uit komt!!