Wij zijn erg geholpen met de deskundige hulp en het advies van Kim Snuverink, werkzaam bij dit kantoor. Zeer accuraat, meedenkend en verliest het persoonlijk aspect van de klant niet uit het oog....Wij zijn erg geholpen met de deskundige hulp en het advies van Kim Snuverink, werkzaam bij dit kantoor. Zeer accuraat, meedenkend en verliest het persoonlijk aspect van de klant niet uit het oog. Zij geeft je het gevoel dat ze het best wil voor jou, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Echt top en wij waarderen dit enorm. Wij hebben haar benadering als heel plezierig ervaren. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zouden wij graag van haar advies gebruik maken.
Fiona Storr
Zeer prettig erg professioneek
Abdou Hadaoui
Bij het eerste contact meteen goed geholpen, Mevrouw Snuverink heeft mij zeer professioneel door dit traject geholpen. Met persoonlijke aandacht en expertise alle lof voor deze organisatie. Ook met...Bij het eerste contact meteen goed geholpen, Mevrouw Snuverink heeft mij zeer professioneel door dit traject geholpen. Met persoonlijke aandacht en expertise alle lof voor deze organisatie. Ook met het behaalde resultaat ben ik zeker tevreden. Was voor mij de eerste keer dat ik met ontslag te maken heb gekregen..
Conny
Ik kwam via google op de site van OJNL terecht. Voor deze organisatie gekozen vanwege de hoge positieve reviewscore. Ik wilde advies over mijn VSO en over de hoogte van de transitievergoeding. Ik...Ik kwam via google op de site van OJNL terecht. Voor deze organisatie gekozen vanwege de hoge positieve reviewscore. Ik wilde advies over mijn VSO en over de hoogte van de transitievergoeding. Ik ben geholpen door Ruth, naar volle tevredenheid. Ze is vriendelijk, reageert snel op mails en heeft de onderhandelingen met mijn werkgever gevoerd. Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat. Dankjewel Ruth.
Hilbrand Huizinga
Zijn er echt voor jou!
JMF Masteling
Mevrouw Snuverink heeft mij zeer goed geholpen en ik ben erg content met haar professionele manier van werken. Ze heeft bovenop de zaak gezeten en zeer snel gereageerd naar mij toe alsmede mijn...Mevrouw Snuverink heeft mij zeer goed geholpen en ik ben erg content met haar professionele manier van werken. Ze heeft bovenop de zaak gezeten en zeer snel gereageerd naar mij toe alsmede mijn werkgever. Ik had hier zelf niet op deze wijze uit kunnen komen en ben erg blij geweest met haar advies en duidelijke manier van werken. Persoonlijk zou ik haar aan iedereen die professioneel advies nodig heeft aanraden!
Wendy Rutten
Erg prettige ervaring. Goed geadviseerd en geholpen. Tevreden met het eindresultaat.
Jeanine
Beste Ruth,
Je hebt mij erg goed geholpen op een moment in mijn leven dat ik het allemaal even niet meer zag. Voor het eerst ontslag gekregen en daar was ik behoorlijk door overdonderd. Door jou duidelijke uitleg (telefoon/mail/brief) en ondersteuning tijdens de gehele procedure, bleef ik rustig en heb ik iedere stap in de onderhandelingen goed mee gekregen. Bedankt en ik zal je zeker aanraden bij vrienden!
Ingrid
Super. Ik ben geholpen door Kim.
Gerbert Weenink
Toen de HR afdeling van mijn werkgever aanstuurde op een VSO en ik te horen kreeg dat juridische bijstand zou worden vergoed, kwam ik via Google bij de Ontslagjuristen NL terecht. Ik nam de...Toen de HR afdeling van mijn werkgever aanstuurde op een VSO en ik te horen kreeg dat juridische bijstand zou worden vergoed, kwam ik via Google bij de Ontslagjuristen NL terecht. Ik nam de telefoon en werd met Ruth verbonden. Zij stelde mij op mijn gemak en gaf duidelijke informatie. Het eerste contact voelde goed, als een soort warm bad. Ik stuurde mijn VSO op per mail en er werd afgestemd wat belangrijk was en waar nog extra mogelijkheden lagen. Ruth ging er snel mee aan de slag. Al met al moest zij er behoorlijk wat werk in steken. Maar we kwamen steeds stapjes dichterbij. Toen Ruth een paar dagen ziek was, nam haar collega Wendela haar taken over. Ook zij ging er als een leeuwin bovenop! Telkens een mailtje of een telefoontje om je op de hoogte te houden. De juristen zijn steeds goed bereikbaar en bellen binnen één tot twee uur terug. Uiteindelijk heeft de strijd een maand geduurd, maar het resultaat was volledig zoals we gehoopt en verwacht hadden. Van mij verdienen de OJNL een standbeeld! Ik werd volledig ontzorgd in een toch spannende periode. Ik kan niets anders zeggen: "Ruth en Wendela, jullie zijn toppers! Ik ben jullie erg dankbaar voor deze afloop!" Ïk hoef volgens mij niet extra te benadrukken dat ik tot volle tevredenheid ben geholpen door de OJNL......