Elif Akdogan

Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Snuverink. Ze is goed bereikbaar en kreeg vaak binnen paar uur al reactie terug. Legt alles ook heel goed uit. Ik raad haar zeker aan!

Casper

Mevrouw Melenhorst heeft mij bijgestaan bij het bereiken van een VSO. Naast het feit dat ze vrijwel altijd bereikbaar was, hebben haar overduidelijke expertise, professionaliteit, en met name ook de... Mevrouw Melenhorst heeft mij bijgestaan bij het bereiken van een VSO. Naast het feit dat ze vrijwel altijd bereikbaar was, hebben haar overduidelijke expertise, professionaliteit, en met name ook de zeer aangename, duidelijke en vlotte communicatie ertoe geleid dat we de ontslagprocedure met een eindresultaat naar tevredenheid hebben kunnen afsluiten. Ik ben haar zeer dankbaar voor en heel tevreden over het gehele proces!

Paulien

Na ontvangst van mijn vaststellingsovereenkomst eerste contact gelegd met Ontslagjuristen Nederland. Ik kreeg vervolgens snel een jurist toegewezen en die ging direct voor me aan de slag. Na alle... Na ontvangst van mijn vaststellingsovereenkomst eerste contact gelegd met Ontslagjuristen Nederland. Ik kreeg vervolgens snel een jurist toegewezen en die ging direct voor me aan de slag. Na alle benodigde documenten te hebben toegestuurd al snel een eerste reactie naar de werkgever gestuurd. Binnen een week heb ik uiteindelijk de overeenkomst naar tevredenheid ondertekend.

Jeroen

Ik ben erg goed geholpen door mevrouw Melenhorst. Fijne manier van communiceren en heeft begrip voor je wensen. Ze betrekt je goed bij het proces en legt alles duidelijk uit!

Daniëlle Beljaars

Hierbij mijn feedback over mijn juriste Wendela melenhorst van ontslagjuristen Nederland.
Ik heb hele een fijne dienstverlening ervaren.
Juriste was goed te bereiken, zelfs soms op haar...
Ik heb hele een fijne dienstverlening ervaren.
Juriste was goed te bereiken, zelfs soms op haar vrije dagen!
Het contact was zeer duidelijk en haar expertise kwam goed overeen met mijne.
Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat en wil Wendela en ontslagjuristen Nederland bedanken voor jullie goede hulp.
Mocht ik in de toekomst iets dergelijks mee maken zou ik niet twijfelen weer contact met jullie op te nemen en ik zou jullie aanraden bij mensen die dat nodig hebben.

Met vriendelijke groet
Daniëlle

Marina Mackelberghe

Ik heb een fijn en goed contact gehad. Er wordt echt de tijd genomen om zaken uit te zoeken, zodat er een weloverwogen advies kan worden gegeven. Kim zit er bovenop om ook de andere partij te manen... Ik heb een fijn en goed contact gehad. Er wordt echt de tijd genomen om zaken uit te zoeken, zodat er een weloverwogen advies kan worden gegeven. Kim zit er bovenop om ook de andere partij te manen tot respons.

Wijnand Kooiman

In een ontslagprocedure terechtkomen is niet fijn en juridisch gezien vol valkuilen. Professionele hulp is dan ook echt nodig. Nadat ik de initiële vaststellingsovereenkomst van mijn werkgever had... In een ontslagprocedure terechtkomen is niet fijn en juridisch gezien vol valkuilen. Professionele hulp is dan ook echt nodig. Nadat ik de initiële vaststellingsovereenkomst van mijn werkgever had geüpload werd ik binnen een half uur teruggebeld door Kim Snuverink. Zij leefde zich direct in in mijn situatie en kwam de zelfde middag nog met een duidelijk voorstel. De invulling en opvolging die daar op volgde kan ik alleen maar waarderen als professioneel en zorgvuldig met een, voor mij, zeer goed eindresultaat. De bereikbaarheid is prima en Kim geeft ook ruimte voor je eigen mening gedurende het proces.

Mariska Vaartjes- van Kernebeek

Uitstekend

Dank voor uw hulp en advies bij het tot stand brengen van de VSO. Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Snelle reactie en bereikbaarheid binnen een paar uur.
Ik ben tevreden met...
Ik ben tevreden met het resultaat. Het is niet het maximale, maar het goed houden van de relatie was mij ook iets waard.

K. te Z.

Enorm goed geholpen!