Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar. Fijne, vlotte communicatie en we konden snel tot een passende oplossing komen. Wendela is iemand die haar vak verstaat en daarin het doel...Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar. Fijne, vlotte communicatie en we konden snel tot een passende oplossing komen. Wendela is iemand die haar vak verstaat en daarin het doel niet uit het oog verliest. Prima geholpen! Onwijs bedankt!
Marjon
Met een wat ongebruikelijke werksituatie ben ik zorgvuldig en goed geholpen door Ruth Welleweerd. Zij was goed bereikbaar, vriendelijk, deskundig en heeft me veel zorgen uit handen genomen....Met een wat ongebruikelijke werksituatie ben ik zorgvuldig en goed geholpen door Ruth Welleweerd. Zij was goed bereikbaar, vriendelijk, deskundig en heeft me veel zorgen uit handen genomen. Financieel leverde het niet het resultaat op wat we gehoopt hadden, maar toch ben ik zeer tevreden met de dienstverlening. Het is netjes afgerond en dat scheelt een hoop stress.
Jesse
Goed en snel geholpen door Ruth!
Debby Wilschut
Zeer positief! Denken goed mee, goed bereikbaar en zeer kundig.
J.W. Levels-Theeuwen
Ik heb de contacten met mw. Wendela Melenhorst als zeer prettig ervaren, zij heeft mij heel goed geholpen en van advies voorzien op een zeer vriendelijke en professionele manier. Zij reageerde...Ik heb de contacten met mw. Wendela Melenhorst als zeer prettig ervaren, zij heeft mij heel goed geholpen en van advies voorzien op een zeer vriendelijke en professionele manier. Zij reageerde altijd zeer snel op mijn vragen, was gemakkelijk bereikbaar en ook het bekijken van de VO en van commentaar voorzien gebeurde heel stipt en deskundig, evenals de onderhandelingen met de jurist van de werkgever. Met het behaalde resultaat ben ik tevreden. Ik beschik nu over een gedegen VO, dat juridisch goed in elkaar zit. De door u aangegeven eisen zijn niet allen ingewilligd, maar daar was ik ook niet van uitgegaan en het was ook niet mijn opzet in een juridische strijd terecht te komen. Mw. Melenhorst respecteerde dat wat ik wenste.
Ik ben erg blij dat alles zo snel afgerond is en beveel haar expertise zeker aanbevelen bij anderen.
Denise Bernasco
Ik heb hele goede ervaringen. Ik werd echt gehoord en ben ook blij met het behaalde resultaat.
Rianne
Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening en het resultaat. Ik ben geholpen door Wendela Melenhorst. Zij was goed bereikbaar en gaf ook steeds heel snel antwoord op mijn mails. Verder vond ik...Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening en het resultaat. Ik ben geholpen door Wendela Melenhorst. Zij was goed bereikbaar en gaf ook steeds heel snel antwoord op mijn mails. Verder vond ik het fijn dat ze met me mee dacht en advies gaf over hoe zij zou reageren op de berichten die we van mijn werkgever kregen. Wendela is vanaf het begin af aan eerlijk en open geweest in wat ze voor mij zou kunnen betekenen en wat ik kon verwachten. Ook vond ik het fijn dat ik me door haar gehoord voelde en ze ook echt iets deed met de punten die ik aandroeg (o.a. kosten van de leaseauto en de vakantie-uren). Ik kan zeggen dat ik blij ben dat ik de hulp van Ontslagjuristen Nederland heb ingeschakeld en mocht de situatie zich in de toekomst nog eens voordoen, zal ik niet twijfelen om hen weer te benaderen. Daarnaast zal het zeker ook aanraden aan vrienden/bekenden die met een ontslagsituatie te maken krijgen, om contact met hen op te nemen.
Tamara
Ik ben zeer goed geholpen door Kim Snuverink. Iemand die met je meedenkt en streeft naar het beste voor de cliënt. De communicatie heb ik ook als zeer prettig ervaren. Altijd vriendelijk en snel...Ik ben zeer goed geholpen door Kim Snuverink. Iemand die met je meedenkt en streeft naar het beste voor de cliënt. De communicatie heb ik ook als zeer prettig ervaren. Altijd vriendelijk en snel bereikbaar. Zeker een aanrader!
de Brouwer
Mijn feedback is niets anders dan positief. Het contact met mevrouw W. Melenhorst via mail als telefonische is goed en altijd vriendelijk te woord gestaan. Fijn dat het zo snel geregeld...Mijn feedback is niets anders dan positief. Het contact met mevrouw W. Melenhorst via mail als telefonische is goed en altijd vriendelijk te woord gestaan. Fijn dat het zo snel geregeld kon worden en bedankt voor het meedenken.
S. Vaessen
Het contact met Kim Snuverink verliep heel soepel, zowel voor mij als voor mijn werkgever. Doordat Kim het contact heeft overgenomen met mijn werkgever was het voor mij heel prettig iemand te...Het contact met Kim Snuverink verliep heel soepel, zowel voor mij als voor mijn werkgever. Doordat Kim het contact heeft overgenomen met mijn werkgever was het voor mij heel prettig iemand te vertrouwen met alle kennis. Zodoende zijn we tot een besluit gekomen die voor alle partijen acceptabel waren. Als je een jurist zoekt die snel handelt maar alles met aandacht doet en zelfs in haar vakantie en vrije uren bereikbaar is, raad ik Kim Snuverink zeker aan.