Margaretha

Mijn contact met mevrouw Melenhorst verliep snel, vriendelijk en professioneel. Ze heeft een mooi resultaat bereikt in de onderhandingen met mijn werkgever.

Esther L.

Ondanks dat mijn hoofddoel niet behaald is(financieel), ben ik heel tevreden over de werkwijze van Kim Snuverink. Ze is mijns inziens heel goed bereikbaar(zelfs op vrije dagen), ze denkt heel goed... Ondanks dat mijn hoofddoel niet behaald is(financieel), ben ik heel tevreden over de werkwijze van Kim Snuverink. Ze is mijns inziens heel goed bereikbaar(zelfs op vrije dagen), ze denkt heel goed mee, is daadkrachtig, vasthoudend, empathisch én communiceert op een formele doch persoonlijke 'warme' manier waarbij ze heel duidelijk en goed begrijpbaar in haar communicatie is. Ik kan het alsnog met een redelijk goed c.q beter gevoel afsluiten en heb toch wat subdoelen behaald en dat is alleen dankzij haar.

D. Brouwer

Meteen telefonisch contact met mevrouw Melenhorst gehad nadat ik vrijblijvend advies had aangevraagd via Ontslagjuristen Nederland. Ze stond me vriendelijk te woord en stelde me op m'n gemak door... Meteen telefonisch contact met mevrouw Melenhorst gehad nadat ik vrijblijvend advies had aangevraagd via Ontslagjuristen Nederland. Ze stond me vriendelijk te woord en stelde me op m'n gemak door haar manier van praten en begrip.

Ze heeft me enorm geholpen bij zaken waar ik totaal geen verstand van heb. Ook veel geduld na 100 onzekere vragen van mij.
Haar reactie was altijd snel en duidelijk via de mail.

Iris smalheer

Ik ben heel tevreden over hoe Wendela mij hebt geholpen.

Ik vond het prettig dat alle communicatie met de werkgever werd overgenomen, omdat je er zelf toch vaak emotioneel in staat. Ik ben heel tevreden over hoe Wendela mij hebt geholpen.

Het meedenken naar alternatieve opties vond ik fijn. Wanneer de werkgever ergens niet mee accoord was dacht ze mee hoe op een andere manier hetzelfde resultaat behaald kan worden voor mij.

Je kreeg het gevoel dat je er niet alleen voor staat. En als ik ooit nog eens in zo'n situatie beland zal ik zeker weer contact opnemen.

Robin

Goede en duidelijke communicatie. Kim heeft haar werk uitstekend gedaan. In mijn geval was dit het beoordelen van een VSO vanuit huidige werkgever, deze aanpassen en hierover onderhandelen. Alle... Goede en duidelijke communicatie. Kim heeft haar werk uitstekend gedaan. In mijn geval was dit het beoordelen van een VSO vanuit huidige werkgever, deze aanpassen en hierover onderhandelen. Alle communicatie vanaf het moment dat Kim mijn case behandelde is via haar verlopen, hierdoor hoefde ik zelf niet de onderhandeling met mijn werkgever te verrichten. Ik zou Ontslagjuristen Nederland en Kim dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die in dezelfde situatie zit.

A. Peters

Zeer prettig contact, denken goed mee en reageren snel wanneer nodig.

Chris van Tigchelhoven

Tijdens het eerste contact heb je mij precies uitgelegd hoe het in zijn werk zou gaan als je mij juridisch bijstond.

Doordat je dit op een duidelijke en uitgebreide manier vertelde wist...

Doordat je dit op een duidelijke en uitgebreide manier vertelde wist ik wat mij stond te wachten en dat gaf mij het vertrouwen om met je in zee te gaan.

Verder vind ik dat je mij tijdens de onderhandelingen goed op de hoogte hield en duidelijk advies gaf voor je een mail uitstuurde naar werkgever voor het vervolg.

Kortom, je bezit zeer goede communicatieve vaardigheden die er voor zorgt dat je client weet waar hij aan toe is en wat het vervolg gaat worden.

S. F

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Dit was letterlijk de eerste dag dat ik inderdaad binnen een uur werd gebeld! Een goed begin met goede vertrouwen. Onze contact heb ik dan... Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Dit was letterlijk de eerste dag dat ik inderdaad binnen een uur werd gebeld! Een goed begin met goede vertrouwen. Onze contact heb ik dan ook prettig ervaren telefonisch zowel als mail contact. Nooit een vraag teveel, echt snel antwoord op mijn vraag dat weet ik te waarderen. Uit contact met mevrouw Melenhorst is haar expertise gebleken en dat gaf mij als cliënt het gevoel dat mev. Melenhorst er alles aan zou hebben gedaan om in mijn voordeel te handelen. Met succes een behaalde resultaat waardoor de zaak afgerond kan worden.
Ik wil u bedanken voor uw inzet de afgelopen periode. Ik heb ook de nodige kennis hieruit gehaald.

Merel

Hele goede ervaring gehad met Kim. Ze heeft me goed geadviseerd.