Diana van Leeuwen

Ik ben heel erg goed geholpen door Wendela. Ik had mijn vaststellingsovereenkomst ingestuurd voor een gratis check en zij belde mij al binnen een uur voor gratis advies. Dat bleek nodig te zijn,... Ik ben heel erg goed geholpen door Wendela. Ik had mijn vaststellingsovereenkomst ingestuurd voor een gratis check en zij belde mij al binnen een uur voor gratis advies. Dat bleek nodig te zijn, want mijn WW uitkering was met deze VSO niet veilig gesteld en ook mijn transitievergoeding was door mijn werkgever niet goed berekend. Ik dacht dat het in orde was, maar dat bleek dus niet zo te zijn! Alles is vervolgens goed en snel geregeld, met ook heel prettig contact. Ik kan u iedereen aanraden!

Jacqueline Bastiaan

Kim heeft mij geweldig geholpen op een moment dat ik verdwaald was in de brij van regels brieven bezwaren afwijzingen en negatief "gedoe"  rondom een ontslagprocedure.

Na een mailtje...

Na een mailtje belde Kim mij binnen zeer korte tijd op nam mij direct alles uit handen en gaf aan door haar expertise op dit gebied dat er zeker kans in zat deze zaak op onze hand te krijgen.

Ik had mijn hoop al enigzins verloren maar ze gaf mij het gevoel om tóch verder te gaan want ze had dit eerder voor elkaar gekregen.  Na enige tijd waarin ze mij continu op de hoogte hield kwam er (voor mij) verrassend nieuws!! Ze had het gewoon voor elkaar gekregen!!

Kim je bent mijn held van de maand :-)

Hanneke Verduin

De verleende dienstverlening van OJN is mij zeer goed bevallen.
De verleende dienstverlening van OJN is mij zeer goed bevallen.
Het juridisch advies was kundig en accuraat. De communicatie (via mail en telefoon) was professioneel doch niet afstandelijk. De jurist gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voorstond in deze moeilijke periode. Het uiteindelijke resultaat stemt mij zeer tevreden.

Patrico Sewnandan

Ik had via de website een vrijblijvende controle aangevraagd en werd heel snel terug gebeld voor een vrij blijvende gesprek. Dit verliep gesprek verliep prettig. Ik kreeg per mail meer informatie... Ik had via de website een vrijblijvende controle aangevraagd en werd heel snel terug gebeld voor een vrij blijvende gesprek. Dit verliep gesprek verliep prettig. Ik kreeg per mail meer informatie voor als ik de zaak door mevrouw (Wendela) Melenhorst zou laten regelen. Dit vond ik goed. Ik heb u zelf nooit hoeven bellen omdat zij mij zelf belde of mailde zodra er een reactie van de tegenpartij binnen was. Ik ben positief over het behaalde resultaat. Al met al heb ik uw dienstverlening als zeer prettig ervaren. Ze weet wat ze doet en ik ben haar dankbaar!

Jaap Visser

Zeer goed

Ik ben hier heel goed en fijn geholpen. De service was zeer klantvriendelijk en snel. Kim Snuverink behartigde mijn belangen naar mijn werkgever. Met haar expertise wist zij op de juiste manier te... Ik ben hier heel goed en fijn geholpen. De service was zeer klantvriendelijk en snel. Kim Snuverink behartigde mijn belangen naar mijn werkgever. Met haar expertise wist zij op de juiste manier te onderhandelen en er voor te zorgen dat ik een correcte vaststellingsovereenkomst met de juiste transitievergoeding kon ondertekenen. Dit alles had zij snel voor elkaar en ze heeft mij daarin geheel ontzorgd. Zonder haar hulp was mij dit niet gelukt. Ik kan haar aan iedereen aanraden.

Brigitte

Snel en fijn contact, zowel telefonisch, als per mail. Kim, nogmaals heel veel dank.

C.Rinzema

Zeer goed georganiseerd, en goede service naar de klant toe..

Barry

Uitstekend behartiging van mijn belangen tijdens onderhandeling VSO. Ik vond het contactverloop zeer prettig verlopen en met de expertise is er meer uitgehaald dan voorheen geboden. Tevens de... Uitstekend behartiging van mijn belangen tijdens onderhandeling VSO. Ik vond het contactverloop zeer prettig verlopen en met de expertise is er meer uitgehaald dan voorheen geboden. Tevens de aanpassingen om het WW vriendelijk te maken. Mocht hetgeen wat mij is overkomen ook gebeuren in mijn kennissenkring dan zal ik u bij hen aanraden.