Cedric

Duidelijke lessen, in het detaildeel soms wel iets te snel over onderwerpen heen en een paar foutjes in de presentatie

Jorg

Leuk! Leerzaam. Handige manier van leren in eigen tijd.

Aryen

Warm, laagdrempelig, begrijpelijk.

René

Eerste contact (mail) was prima. Wel enigszins teleurgesteld in de cursus Energieprestatie en bouwkunde. Mijn verwachting lag wat hoger dan er geboden werd. Met enig google werk had ik dezelfde info... Eerste contact (mail) was prima. Wel enigszins teleurgesteld in de cursus Energieprestatie en bouwkunde. Mijn verwachting lag wat hoger dan er geboden werd. Met enig google werk had ik dezelfde info free kunnen krijgen. Zou deze cursus dan ook aan niemand aanbevelen.

Reactie Onze Joost:

Wat jammer om te lezen dat de verwachting niet overeenkwam met de realiteit. Je hebt n.a.v. deze review telefonisch contact gehad met mijn collega Michiel waarin de genoemde punten besproken en... Wat jammer om te lezen dat de verwachting niet overeenkwam met de realiteit. Je hebt n.a.v. deze review telefonisch contact gehad met mijn collega Michiel waarin de genoemde punten besproken en opgehelderd zijn.
Mochten we je nog ergens anders bij kunnen ondersteunen, vernemen wij dit graag.
Hartelijke groet,
Annika | Onze Joost

Güven

De docent Michiel Beck heeft veel praktijkkennis, die hij graag deelt met zijn cursisten. Denk aan extra tips, het is dus "net iets meer" dan alleen de basiskennis. De eerste lesbijeenkomst is goed... De docent Michiel Beck heeft veel praktijkkennis, die hij graag deelt met zijn cursisten. Denk aan extra tips, het is dus "net iets meer" dan alleen de basiskennis. De eerste lesbijeenkomst is goed verlopen. Wel heel veel lesstof in een keer, kan pittig zijn als je geen voorkennis hebt. Daarom is het fijn dat de online leeromgeving er is, met de praktijkopdrachten.

Aminda

Hele goede ervaring met de manier van lesgeven, duidelijke uitleg.

Maurice

Heel positief en toegankelijk.

Jan

Duidelijk e learning. Goed te volgen.

Wouter

Al meerdere trainingen gevolgd bij Onze Joost, duidelijk en enthousiaste uitleg.

Henny

Duidelijk en georganiseerd. Wel eerst wat “huiswerk” maar maakt de lessen duidelijker en leuker. Al met al: prima en aanrader 👍