sander

Duidelijke cursus

Beste Sander,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Daar worden wij erg blij van.
Wat fijn om te lezen dat je de cursus als duidelijk hebt ervaren.
Maak er een mooie dag van!
Met...
Beste Sander,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Daar worden wij erg blij van.
Wat fijn om te lezen dat je de cursus als duidelijk hebt ervaren.
Maak er een mooie dag van!

Patrick

Goede en begrijpelijke uitleg

Beste Patrick,
Wij worden hier zo blij van! Wat fijn dat je de cursus als goed en begrijpelijk hebt ervaren.
Onze docent vind het belangrijk verbinding te maken met zijn cursisten en...
Beste Patrick,
Onze docent vind het belangrijk verbinding te maken met zijn cursisten en eigenheid te tonen. Het doel is om met zijn kennis, bevlogenheid en begeleiding, cursisten via een ontdekkingstocht gemotiveerd en zelflerend te maken.
Het is altijd leuk om terug te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je mooie beoordeling.
Mooie dag toegewenst.

Wim

Zeer goed verzorgd en een fijne ongedwongen bijeenkomst!

Beste Wim,
Wij kunnen niet meer stoppen met glimlachen! Het is zo fijn om te lezen dat Onze Joost in de avond een succes was.
Wij zijn ook enorm trots op het resultaat. Wij hadden het ons...
Beste Wim,
Wij zijn ook enorm trots op het resultaat. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen en dat hebben wij onder andere te danken aan jou, Wim!
Leuk dat je erbij was en bedankt voor jou input en loyaliteit naar Onze Joost toe.

Gerben

Onze Joost in de avond was met het thema EnergiePrestatie en installatietechniek een groot succes. We hebben veel geleerd en meteen in de quiz kunnen toetsen. Kijk nu al uit naar de volgende sessie!

Beste Gerben,
Wow! Deze mogen wij in onze zak steken. Wat een leuke beoordeling en wat fijn dat je veel hebt kunnen leren bij Onze Joost in de avond.
Wij vonden het ook een groot succes en...
Beste Gerben,
Wij vonden het ook een groot succes en daar zijn wij natuurlijk erg trots op.
Wij kijken er naar uit jou nogmaals te verwelkomen bij de een van de volgende sessies.
Mooie dag toegewenst.

Johan

Het online leren is een fantastische methode om dit soort relatief eenvoudige cursussen te faciliteren. Het scheelt een hoop reistijd.
Let wel op dat de video's die in deze cursus zitten...
Let wel op dat de video's die in deze cursus zitten enigsins amaturistisch ogen. Het is overwegend voorlezen van de powerpoint en er is minimaal extra informatie.
Daarnaast zit er in het filmpje van de verantwodelijkheden van de IV/WV een fout. Na 7 minuten begint het verhaal weer opnieuw en is alleen het einde aangepast.

Er is zitten lange pauzes in het spreken en de video's zouden iets sprekender kunnen.

H

Fijne werkwijze en goede cursus

Beste Hilko,
WAUW! Wat een fantastische beoordeling. Wij zijn harstikke blij met jouw review: dat wordt vroeg borrelen vandaag:)
Wat fijn om te lezen dat je onze dienstverlening als...
Beste Hilko,
Wat fijn om te lezen dat je onze dienstverlening als prettig hebt ervaren. Daar doen wij het voor!
Mooi weekend toegewenst.

Antoin

Een interessante en helder uitgelegd (onderdeel bouwkunde), ook het herhalen van de online materie helpt.

David

Handige website met duidelijke videos en uitleg

Beste David,
Wow! Wat een prachtige beoordeling. Daar worden wij heel erg blij van.
Beste David,
Wow! Wat een prachtige beoordeling. Daar worden wij heel erg blij van.
Wat fijn dat je de videolessen en uitleg van de lesstof als duidelijk hebt ervaren. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze lesstof goed te begrijpen is. Het doet ons goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
Wij wensen jou heel veel leer/werk plezier toe.

Jelle

Fijne uitleg, zelfs zonder affiniteit met bouw(kunde) goed te begrijpen.

Hi Jelle,
Wow! Wat een enthousiaste review. Wat een goed begin van de week😃
Fijn om te lezen dat je uitleg van de lessen als de positief hebt ervaren.
Bij Onze Joost staat een...
Hi Jelle,
Wow! Wat een enthousiaste review. Wat een goed begin van de week😃
Fijn om te lezen dat je uitleg van de lessen als de positief hebt ervaren.
Bij Onze Joost staat een zorgeloze ervaring van onze cursisten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
Onze Joost wenst jou heel veel succes in jouw verdere loopbaan. Mocht je nog vragen en-/of opmerkingen hebben, horen wij het graag.

Ed

Goede cursus maar ik heb me wel beperkt gevoelt in oefenmaterialen. Meer oefenmaterialen voor alle examenmodules verhoogt m.i. de slaagkans

Hoi Ed,
Bedankt voor jouw review op ons platform.
Hoi Ed,
Bedankt voor jouw review op ons platform.
Allereerst gefeliciteerd met het behalen van jouw examen EP-U. Leuk dat je ook weer voor Onze Joost hebt gekozen voor de EP-U Detail training en Onze Koepel.
Fijn om te lezen dat je de cursus EP-U als goed hebt ervaren.
Wel geef je aan dat je je iets beperkt heb gevoeld in oefenmateriaal ter voorbereiding op het examen.
Ik heb begrepen dat je in totaal drie oefenexamens hebt gehad en dat je er erg mee geholpen was.
Normaliter geven wij cursisten twee oefenexamens en bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen.
Ik hoor graag wat jouw visie is op het verbeteren van onze dienstverlening op het gebied van oefenexamens.