PB

Het is erg leerzaam.
ik heb wel het idee dat er nog wat kinderziektes in het geheel zitten.

Marc

De voorbereiding voor klassikale lessen kunnen beter voorbereidt worden door "Onze Joost". Tijdens de lessen zou het praktischer zijn wanneer de casus die behandelt gaat worden uitgeprint in het... De voorbereiding voor klassikale lessen kunnen beter voorbereidt worden door "Onze Joost". Tijdens de lessen zou het praktischer zijn wanneer de casus die behandelt gaat worden uitgeprint in het lokaal zou liggen. Daarnaast de sheets die gebruikt worden zijn niet beschikbaar voor de studenten (al dan niet een herhaling).

Rick

Ik vindt het cursusmateriaal prettig en overzichtelijk. De uitleg via een filmpje helpt mij zeker, hierdoor wordt het levendig en krijg je het gevoel van aanwezigheid in een klaslokaal. De... Ik vindt het cursusmateriaal prettig en overzichtelijk. De uitleg via een filmpje helpt mij zeker, hierdoor wordt het levendig en krijg je het gevoel van aanwezigheid in een klaslokaal. De stap-voor-stap methode bv. een huis bouwen vanaf de fundering is heel leerzaam. Ik ben blij met mijn keuze voor OnzeJoost en voor de EP opleiding.

Sjoerd

De videolessen van Michel zijn echt uitstekend! Michiel legt alles helder uit en het is erg fijn dat je af en toe even op pauze kunt drukken om wat aantekeningen te maken of een en ander in de Isso... De videolessen van Michel zijn echt uitstekend! Michiel legt alles helder uit en het is erg fijn dat je af en toe even op pauze kunt drukken om wat aantekeningen te maken of een en ander in de Isso op te zoeken. De meet-up trainingen vond ik een stuk minder en eigenlijk alleen maar verwarrend en niet verhelderend. Dat kan ook aan de docent gelegen hebben want dat was niet Michiel. Mijn advies volg alleen de videotrainingen zonder meet up- Scheelt je ook nog een paar honderd euro.

Dagmar

Jammer, dat de video van les 8 dubbele inhoud bevat (2x bijna zelfde presentatie in +/- 15 min).
Verder werd alles duidelijk verteld.

Paul

Goed toegankelijk, service gericht, snelle reactietijd.
Cursus opzet duidelijke en overzichtelijk. Meet-up dagen waren zeer leerzaam en een maken de cursus meer dan compleet.