Andre

(Bewerkt)

Dezelfde cursus als die ik eind vorig jaar volgde en nog geldig is. Baal dat ik geen datums door krijg voor de klassikale training

Maarten

(Bewerkt)

Voortraject qua aanmelding enzovoort prima in orde. Online leeromgeving ook erg netjes, duidelijke videolessen.
Over de Meet-up training ben ik iets minder tevreden. Het tempo lag behoorlijk hoog om de stof door te nemen (veelal herhaling/samenvatting van de videolessen), daardoor was er minder ruimte voor vragen. Ik had gehoopt dat er meer vanuit de praktijk les zou worden gegeven.
Na een eerdere opmerking van mij dat ik het aantal oefenexamens vond tegenvallen, heeft Onze Joost contact met me opgenomen en een aantal extra oefenexamens toegestuurd. Men denkt dus graag mee, prima opgelost.

Marten

Tot nu toe erg fijn. Helder, gestructureerd en prettig.

Huseyin

Het is wel een leerzame en pittige traject die ik ervaren heb.

Ronald de Rooi

Prettige en behapbare manier van leerstof tot je nemen

arjen

Deskundige sprekers in een moeras aan niet logische regeltjes

Frank

De lessen van de module energieprestatie en bouwkunde zijn goed te volgen. Duidelijke uitleg, net wat meer dan nodig wat prettig is. Voor mij goed tempo.