Rosanne

Het systeem zit goed in elkaar. Eerst zelf de lessen volgen en daarna de klassikale bijeenkomsten. Met aan het einde van elke les een paar vragen.
Wat ik iets minder goed vind is dat er...
Wat ik iets minder goed vind is dat er foutjes zitten in de oefenexamens. Het zou fijn en handig zijn als je er gewoon van uit kan gaan dat antwoorden kloppen. Daarnaast zou het ook fijn zijn als er wat meer oefenexamens beschikbaar zijn.

Toine Heinemans

Goede, beknopte introdoctie, gekoppeld aan de eerste 7 lessen

Erwin

Duidelijke en logische opbouw van de cursus en goed uitgelegd

Johan

(Bewerkt)

De video lessen geven een globale inhoud weer, ik mistte diepte en onderlinge samenhang. Ben zeer benieuwd naar de meet-up dagen.

Gerrit

Start van de opleiding was erg moeizaam. Stond wel in de catalogus, maar was niet gereed. Uiteindelijk een net voorstel gekomen, verzonden factuur gecrediteerd. Opleiding zelf vond ik wel moeizaam... Start van de opleiding was erg moeizaam. Stond wel in de catalogus, maar was niet gereed. Uiteindelijk een net voorstel gekomen, verzonden factuur gecrediteerd. Opleiding zelf vond ik wel moeizaam gaan. Denk dat de docent moeite had met de wijze van presenteren, was nu veelal het voorlezen van de presentatie

Wytse

Leuke ervaring gehad en de cursus sloot mooi aan bij onze werkzaamheden. Vooral het gedeelte van de dauwpunt berekeningen en de uitleg over verschillende soorten toepassingen van bepaalde folies.... Leuke ervaring gehad en de cursus sloot mooi aan bij onze werkzaamheden. Vooral het gedeelte van de dauwpunt berekeningen en de uitleg over verschillende soorten toepassingen van bepaalde folies. Ook was er een leuke wisselwerking met de ''leraar'' en groep.