AD

Helaas was het geluid van docent van slechte kwaliteit en werd soms verstoord door omgeving. verder ging het goed, helaas waren niet alle vragen uit de toets in de cursus behandeld.

Beste Ad,
Hartelijk dank voor de review! We nemen de aangegeven punten mee en gaan hiermee aan de slag.
Hartelijk groet, Annika

Paul

Onze Joost is een hele fijne werkgever. Informele sfeer en professioneel. De opleiding pakt goed door maar is van hoog niveau. Kort na mijn opleiding kon ik direct aan de slag in het werkveld. Wat... Onze Joost is een hele fijne werkgever. Informele sfeer en professioneel. De opleiding pakt goed door maar is van hoog niveau. Kort na mijn opleiding kon ik direct aan de slag in het werkveld. Wat wil je nog meer?

Reactie Onze Joost:

Dank je wel Paul, wat fijn dat je het zo ervaart!

Marcel Diederen

Onze Joost is goed op de hoogte over de banenmarkt.
Onze Joost is goed op de hoogte over de banenmarkt.
Na het volgen van een cursus, slaagde ik zonder problemen voor de examens. Vervolgens was er al snel een passende werkgever gevonden en ik kon meteen aan de slag gaan.

Wout Hobbel

Mijn ervaring is zeer goed.
Communicatie zeer prettig

Dank je wel voor je review Wout! Annika - Onze Joost

Onze Joost

Onze Joost is een organisatie met veel vakkennis. Theorie en praktijk worden tijdens de training heel mooi samen gebracht. Michiel kent de praktijk heel goed en kan hierdoor de theorie heel... Onze Joost is een organisatie met veel vakkennis. Theorie en praktijk worden tijdens de training heel mooi samen gebracht. Michiel kent de praktijk heel goed en kan hierdoor de theorie heel begrijpelijk overbrengen naar de cursisten.

Dank je wel voor je review! Annika - Onze Joost

Jolien

De cursus EPA-W werd op een overzichtelijke manier en in een goed tempo gegeven. De leraar is enthousiast en legt de stof goed uit.

Dank je wel voor je mooie review Jolien! Annika - Onze Joost

Arno Blokker

(Bewerkt)

Een betrokken organisatie, die je goed voorbereid voor het examen

Dank je voor je review Arno! Annika - Onze Joost

Mark Sperwer

Kan me geen betere werkgever wensen zowel vwb opleidingen en trainingen als voor de kwaliteit en begeleiding van tewerkstelling

Wat fijn om te horen Mark, dank je wel! Annika - Onze Joost

Sofyan

Goed georganiseerd en een gezellige sfeer, trainingen zijn beknopt en duidelijk.

Dank je wel voor je fijne review Sofyan! Annika - Onze Joost

Trisno Djajadi