Erkut

Het gebeurde met een duizelingwekkende snelheid. dank je, blij je te hebben

Snel

MA Sterkenburg

Zelfs met 83 jaar mag ik my nog verzekeren.
Dank u wel

Geef uw ervaring een passende titel

Ook voor bejaarden is er nog verzekering mogenlijk

BlokDekkers

Klantgericht

Geef uw ervaring een passende titel

Goede verzekering als meteen een verzekering nodig hebt

Sandra H

I’ve been a customer of OOM for many years, had several policies while living in different countries. Applying has always been straightforward, and customer service has always been there on the... I’ve been a customer of OOM for many years, had several policies while living in different countries. Applying has always been straightforward, and customer service has always been there on the phone if I had any questions. When I needed emergency care or doctor’s visits, I’ve always been reimbursed fast. Also in the US I never felt stressed about medical bills because I knew I had great coverage. Thank you!

Excellent customer service

Maik namens Oma

Makkelijk en snel geregeld

Geef uw ervaring een passende titel

Passende reisverzekering voor niet ingezetenen

Patricia

Alles was duidelijk en snel en makkelijk te vinden

Duidelijk en snel

John

Snel vindbaar en goede terugkoppeling

Geef uw ervaring een passende titel

Vinden zonder te moeten zoeken

E.Schreuder

Op de heel gemakkelijk aan te vragen polis staat niet de naam van de buitenlandse bezoeker vermeld. Dat brengt onzekerheid mee, vooral voor de visumaanvragende buitenlander, die verplicht deze polis... Op de heel gemakkelijk aan te vragen polis staat niet de naam van de buitenlandse bezoeker vermeld. Dat brengt onzekerheid mee, vooral voor de visumaanvragende buitenlander, die verplicht deze polis moet tonen! Om hierover een vraag te stellen via het alarmnummer vond ik te ver gaan. Maar het beantwoorden van mijn e-mail vraagt uiteraard de nodige tijd.

Geef uw ervaring een passende titel

Wel enthousiast, maar helaas met enige onzekerheid!

Dennis

Alles word goed uitgelegd en is overzichtelijk.
Iedereen zal makkelijk een verzekeringspolis kunnen aanvragen

Zeer tevreden!

Anton

Vlotte service en duidelijke vragen en antwoorden.

Geef uw ervaring een passende titel

Voldoet perfect aan onze wensen en verwachtigingen.